Stilată la 60 de ani: 10 ținute moderne pentru doamne cu adevărat elegante!

Femeia vrea să fie elegantă și atrăgătoare indiferent de vârstă. Și cea mai scurtă cale către un look stilat și atrăgător trece prin garderobă, mai ales că pentru a arăta bine nu ai nevoie de haine de marcă sau de accesorii scumpe. Astăzi individualitatea este la modă, dar trebuie să știi cum să o evidențiezi. Iată câteva ținute simple, care te vor evidenția din mulțime și te vor transforma într-o adevărată lady.

Ținute femei 60 de ani

Culorile pastelate întineresc și împrospătează imaginea oricărei femei și sunt numai bune pentru plimbările liniștitoare de vară. Ținuta constă dintr-o fustă dreaptă, în dungi orizontale și o bluză asimetrică, din țesături fine. Pliurile bluzei ascund aripioarele, burtica și colăceii și adaugă prospețime ținutei. Iar rozul o face mai delicată. Look-ul poate fi completat cu pantofi nud, ochelari de soare, cercei și alte accesorii.

Albul arată feminin, grațios și subliniază delicatețea unei femei. De altfel, toate nuanțele deschise întineresc și te fac vizual mai ușoară. Așa că nu te sfii să creezi o ținută doar din tonuri albe. O rochie albă cu volane, completată de un accesoriu etnic și ochelari de soare e ceea de ce ai nevoie în această vară.

Rochii elegante femei 60 de ani

Rochia este sinonim cu feminitatea. Acest articol vestimentar a stat la baza garderobei feminine din cele mai vechi timpuri și chiar nu contează dacă ești zveltă sau plinuță, blondă sau brunetă, tânără sau bătrână – există modele potrivite pentru fiecare femeie.

Totuși, pentru o doamnă de o vârstă respectabilă – cea mai bună soluție este o rochie dreaptă, monocromă, cu croială liberă, ce arată proaspăt, stilat și laconic. Dacă tonul rochiei ți se pare plictisitor, poți completa ținuta cu accesorii strălucitoare.

Rochiile negre, croite liber, în formă de trapez, nu își vor pierde niciodată din actualitate. Dar ca să nu arăți plictisitor și bolnăvicios, negrul trebuie diluat cu accente strălucitoare, de exemplu, cu o eșarfă expresivă. Aceasta îți va face chipul mai luminos și va adăuga prospețime imaginii tale.

Ținute casual femei 60 ani

Fiecare femeie, indiferent de vârstă și stil, trebuie să aibă în dulap cel puțin o cămașă albă. Aceasta poate fi folosită în combinații nesfârșite și indiferent de combinație întotdeauna va adăuga farmec imaginii tale. O cămașă albă îți poate transforma ținuta complet. Ea te poate ajuta să arăți strict și serios la birou și, dimpotrivă, îți poate da un aer cochet și visător, numai bun pentru o plimbare în parc.

Un look delicat și feminin poate fi creat nu numai cu rochii sau fuste, ci și cu pantaloni. Pantalonii largi, clasici, fac pereche minunată cu un top de aceeași nuanță și un cardigan lung, de culoare albă. Linia neagră te va face mai înaltă, iar cardiganul contrastant va adăuga tinerețe imaginii tale. Și fii atentă la modul cum se asociază centura, poșeta și accesoriile.

Ținute femei peste 60 ani

Și să nu uităm de culoarea roz! Culoarea roz arată delicat, grațios și feminin. Aceasta arată proaspăt și expresiv pe femei de toate vârstele și nu își pierde din actualitate indiferent de anotimp. Prin urmare, o bluză fină, de culoarea roz, asociată cu pantaloni albi și accesorii etnice, îți va împrospăta nu numai ținuta, ci și starea de spirit.

Tonalitatea tenului se schimbă odată cu vârsta: culoarea ochilor își pierde din vigoare și intensitate, pielea devine subțire și palidă, iar capilarele încep să iasă în evidență. Albastrul și verdele neutralizează excelent aceste efecte. Prin urmare, dacă nu știi ce să îmbraci, încearcă un compleu liber, de culoarea mentei.

Ținute elegante femei 60 ani

După 60 de ani contează nu doar aspectul, ci și confortul. Prin urmare, sugestia noastră e să încerci rochii, bluzițe și pantaloni largi, în care să te simți bine și să arăți corespunzător. Articolele oversize îți vor masca defectele, îți vor sublinia delicatețea și arată destul de original. Și nu e neapărat să porți haine mult prea largi sau lipsite de formă.

O ținută croită lejer, cu o singură mărime mai mare, integrată într-o ținută în stil clasic, casual sau boho e tot de ce ai nevoie pentru a arăta proaspăt, modern și stilat, simțindu-te confortabil în același timp.

Pentru a crea ținute elegante de vară vei avea nevoie doar de articole vestimentare de bază, începând cu pantaloni, sacouri, cămăși și terminând cu rochii, cardigane, fuste și teniși. Ținutele casual, în stil urban, subliniază rafinamentul unei femei și îl ridică la un nou nivel. Ele te vor ajuta să arăți tânără, relaxată și atrăgătoare.

Citește și: Garderoba femeii de 60 de ani: 16 ținute stilate ca să arăți mereu tânără și elegantă!