Stilat și laconic: 6 trucuri vestimentare urmate de femeile cu un stil impecabil!

Garderoba reflectă personalitatea și starea de spirit a unei femei și este esențial ca ținutele să fie actuale, stilate și elegante. O femeie adevărată nu e înnebunită după tendințe și se încrede mai întâi de toate în propriul gust și simț estetic. Iar în afară de asta, are în arsenal câteva trucuri eficiente, care îi permit să arate impecabil oriunde s-ar afla. Hai să vedem care sunt ele!

#1. Lenjeria de corp

Lenjeria de corp este mai importantă decât pare la prima vedere. Nu te vei simți niciodată frumoasă și sigură pe sine, chiar și în cea mai stilată rochie, dacă lenjeria pe care o porți este inconfortabilă, urâtă, veche sau de proastă calitate. Și bineînțeles că aceasta nu trebuie să iasă în evidență, nici măcar atunci când porți rochii netede, strânse pe corp. Lenjeria fără cusături este soluția ideală pentru astfel de situații.

#2. Accentele

Femeile cu un stil impecabil știu să îmbine mai bine ca oricine culorile, stilurile și texturile, creând un look elegant și armonios. În plus, ele știu cum să profite de accente, adăugând expresivitate oricărei ținute. În acest fel, un pulover roșu, croit liber sau o poșetă strălucitoare, poate fi unicul accent în jurul căruia este construită ținuta. Apropo, în acest sezon sunt la modă imprimeurile în stil animal, care pot fi asociate excelent cu ținute monocrome sau de aceeași tonalitate.

#3. Total look

De altfel, ținutele monocrome arată elegant pe orice femeie și sunt un indicator al gustului și rafinamentului. Dar ține cont de faptul că piesele vestimentare trebuie să fie de aceeași culoare, însă în tonuri sau texturi diferite. Negru, alb sau bej din cap până în picioare e un total look universal cu care nu ai cum să dai greș. Tonurile deschise sunt preferate de femeile pentru care statutul este mai important decât spiritul practic.

#4. Țesături nobile

Decât să ai două rochii rele, mai bine să ai una singură, dar de o calitate incontestabilă. Pe lângă aspectul rafinat și exclusivist, țesăturile nobile asigură confortul pe care îl meriți și îți vor servi mulți ani înainte. O bluză fină de mătase este întruchiparea delicateții feminine și o soluție ideală pentru o femeie îndrăzneață și sigură pe sine!

Aceasta se integrează perfect în stilul de zi cu zi, dar îți poate servi și pentru o întâlnire romantică. O bluză de mătase poate fi asociată cu blugi skinny, pantaloni drepți, fuste tricotate, pantofi și sandale cu toc. În ceea ce privește culoarea, îți sugerăm să alegi roz, care arată delicat, feminin, proaspăt și are efect de întinerire.

#5. Ținute decente

O femeie care își cunoaște adevărata valoare, nu are nevoie să apeleze la nuditate pentru a stârni interesul unui bărbat. Aceasta se îmbracă laconic, reținut, atrăgător, dar nici într-un în caz plictisitor. Fără decolteuri adânci, picioare dezgolite sau rochii mulate.

#6. Accesorii actuale

Accesorii actuale nu înseamnă accesorii scumpe. Moda costă bani, dar stilul nu te costă nimic. Alege accesorii noi, de calitate, care să se reflecte stilul și individualitatea. De exemplu, acum sunt la modă lănțișoarele cu verigi mari. Găsește modelul care ți se potrivește și se integrează armonios în garderoba ta și profită de avantajele low cost oferite de moda contemporană.

Citește și: 8 greșeli de stil care trădează imediat vârsta! Asigură-te că nu ai și tu asemenea „păcate”!