Stilat: 6 culori, care creează efectul hainelor scumpe și elegante

Există multe modalități de a adăuga vizual valoare look-ului tău, de la alegerea unor modele stilate, la accesorii de calitate. Cu toate acestea, combinațiile de culori pot ajuta și în această privință. Combinațiile noi și interesante te vor duce la nivelul următor. Uită de seturile clasice alb-negru pentru o vreme – astăzi vom încerca să complicăm sarcina și să obținem mult mai mult efect!

# 1: Bej și maro
Bejul este una dintre culorile preferate ale celor bogați. Amintește-ți de faimoasele trench-uri Burberry și paltoanele MaxMara. Un maro bogat va ajuta la îmbunătățirea efectului – imaginea va arăta scumpă, reținută și elegantă.

# 2: Burgundia și gri
Una dintre cele mai populare culori pentru sezonul de toamnă/iarnă este griul. Cu toate acestea, în loc să te amesteci cu mediul înconjurător, te sfătuim să îl diluezi cu o altă nuanță „scumpă”. Burgundia va fi o pereche grozavă pentru el. Ca urmare – o imagine în stilul aristocrației engleze.

# 3: Kaki și coniac
Am dori să menționăm că nu numai hainele, ci și accesoriile pot prelua rolul de „colorant” în imagine. Deci, o geantă de cumpărături sau o valiză de culoare coniac este ideală pentru un costum kaki. Modelul Olivia Culpo știe multe despre asta!

# 4: Smarald și bej
Culoarea smarald este recunoscută ca fiind una dintre „cele mai bogate” alături de bej și vișiniu. Toate datorită nuanței care amintește de bijuteria cu același nume. Să nu-i reținem mesajul și să te sfătuim să combini verdele smarald cu culoarea „cafea cu lapte”.

# 5: Roz și roșu
Combinația, care a fost interzisă de mult timp, este mai populară în acest sezon ca niciodată. Poate din cauza stării de spirit „Vreau să încalc toate regulile”, sau mai degrabă pentru că arată într-adevăr incredibil de elegant și scump. Cel mai important, încearcă să alegi nuanțe profunde, „gustoase”, în locul celor palide și indistincte.

# 6: Gri și portocaliu
Combinația de culori de bază și aprinsă se dovedește a fi avantajoasă în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, dacă dorești ca aspectul să fie cu adevărat „scump”, adăugă-i treptat culori. De exemplu, poți începe cu o geantă. Modelul și bloggerul britanic Renia Jaz arată un amestec neașteptat de gri și portocaliu. Suntem încântați – la urma urmei, britanicii știu multe despre combinațiile ideale!