Standardele sunt necruțătoare: Află de ce această tânără și-a îngustat talia atât de mult!

Unii oameni o consideră înfricoșătoare și urâtă, în timp ce alții îi propun bani ca să-i afle secretul. Fă cunoștință cu Sammy Wilson, o tânără din SUA, care la 26 de ani suferea de atacuri de panică și anxietate din cauza siluetei sale. Femeia recunoaște că într-o bună zi pur și simplu s-a săturat să fie “pătrată” și doar în câteva luni a slăbit cu 50 de kilograme, dar forma taliei a rămas aceeași. Și acest lucru o întrista și mai mult.

Însă tânăra nu s-a dat bătută și a găsit o soluție neobișnuită. Aceasta a descoperit câteva tutoriale despre regulile de purtare a unui corset și s-a apucat de treabă. Primul corset al său avea 55 de cm, iar ultimul 38. Femeia recunoaște că purta corsetul aproape 18 ore pe zi. Această atitudine extremă, aproape bolnăvicioasă a transformat-o complet. Tânăra este aproape de nerecunoscut, iar noua sa talie pe unii îi înfricoșează, iar pe alții îi încântă.

Vreau să am cea mai subțire talie din lume, pentru că viața e mai ușoară atunci când ești slabă“, dezvăluie Sammy.

Din spusele ei, în ultimul timp i s-a îmbunătățit metabolismul, postura și productivitatea la locul de muncă. Sammy vrea să-și subțieze talia și mai mult și să bată recordul mondial, dar există o problemă.

Odată cu schimbarea înfățișării, tânăra se bucură de mai multă atenție masculină și nu exclude o viitoare căsătorie și nașterea unui copil. Iar medicii i-au interzis să-și îngusteze talia și mai mult dacă vrea să nască un copil sănătos. Tânăra are deja un copil, de pe vremea când era mai plinuță, dar nu are de gând să se oprească aici.

Recent, Sammy a publicat o imagine cu corsetele care au ajutat-o să obțină acest efect. Unii utilizatori au blamat-o pentru faptul că și-a istovit propriul corp. În timp ce alții au salutat această idee și consideră că femeia a procedat corect, în condițiile în care noua siluetă o face mai fericită.

Tu ce părere ai despre astfel de experimente? Tânăra a mers prea departe sau a făcut totul corect? Cât de departe ești gata să mergi pentru a atrage atenția celor care te înconjoară?

Citește și: Dacă vei face aceste 5 exerciții, până la vară vei obține o talie mai subțire ca niciodată