Sprâncenele te pot transforma complet: Aceste 7 modele te vor întineri instantaneu!

Sprâncenele au un rol deosebit de important în aspectul unei femei, deoarece echilibrează trăsăturile feței și conferă chipului expresivitate. Dar ești sigură că știi cum să alegi corect forma acestora, dacă tot te-ai apucat să le modelezi? Potrivit stiliștilor, există câteva modele de sprâncene cu care nu ai cum să dai greș, deoarece ele îți vor șterge câțiva ani de pe chip și îți vor face privirea mai expresivă.

Sprâncene arcuite la capătul inferior

Stiliștii consideră că forma clasică a sprâncenelor e bună numai pentru femeile cu fața rotundă, dar de facto, un astfel de model e bine venit pe fața oricărei femei. Linia fină și elegantă a sprâncenelor întinerește chipul și adaugă privirii un aer cochet.

Sprâncene arcuite la mijloc

O astfel de linie este perfectă pentru femeile cu ochi mici, deoarece îi fac să pară mai mari, adăugând imagini prospețime și expresivitate. Dar trebuie să fii atentă la modelarea acestora, deoarece un arc prea accentuat îți va da o expresie comică.

Sprâncene ascendente, arcuite la capăt

O asemenea formă îngustează vizual fața și îi conferă un aspect hotărât. Femeia devine instantaneu charismatică și sigură pe sine. Dar ai grijă cu înălțimea, deoarece o linie prea înaltă îți poate transforma fața într-o mască de teatru. Un astfel de model trebuie făcut numai la salon.

Sprâncene arcuite perfect

Această formă este considerată ideală, deoarece arată natural și nu încalcă echilibrul firesc al trăsăturilor faciale. Sprâncenele sunt ușor de întreținut și de corectat și pentru asta vei avea nevoie doar de o pensetă. Curba netedă a sprâncenelor arcuite îți va ridica vizual pleoapele și îți va face ochii mai mari. În consecință, vei arăta mai tânără cu 5-6 ani.

Sprâncene drepte

Dacă natura te-a înzestrat cu sprâncene drepte, fără frânturi, merită să menții această formă în continuare. Când capetele inferioare și cele interioare se află la același nivel, față devine mai lată, bărbia mai ascuțită, iar privirea mai pronunțată.

Sprâncene scurte și groase

În ciuda aparențelor, acest model va adăuga naturalețe și feminitate chipului tău, ce-i drept se potrivește mai bine femeilor sub 40 de ani. Pe femeile de vârstă mijlocie o asemenea formă a sprâncenelor arată destul de mohorât.

Sprâncene alungite la capăt

Capetele sprâncenelor depășesc cu mult colțurile exterioare ale ochilor – astfel de sprâncene vorbesc despre o femeie puternică și sigură pe sine. Claritatea liniilor întinerește chipul și conferă ochilor un aspect pătrunzător.

Citește și: De ce sprâncenele contează? Și alte 6 lecții valoroase de stil de la Jacqueline Kennedy!