Slab vs Plinuț: Comparăm aceleași lucruri pe diferite figuri!

Recent, subiectul pozitivității corpului a devenit din ce în ce mai des ridicat în societate. Rețelele de socializare țin pasul cu ultimele tendințe, dintre care unul este un flash mob numit „Mă îmbrac ca prietenul meu slab”. Scopul său este să arate că producătorii de îmbrăcăminte de multe ori nu se gândesc la fetele plinuțe, făcându-le haine absolut teribile.

Salopetă
Aici, cu ochiul liber, poți vedea avantajul unei femei slabe față de o gogoașă. Cu toate acestea, sincer vorbind – acest model nu avantajează nici o una din figuri. Cu toate acestea, pentru o femeie suplă, ținuta pare acceptabilă, dar o astfel de tăietură desfigurează considerabil o fată plinuță.

Producătorul nu a ținut cont de particularitățile anatomiei femeilor cu burtă, astfel încât zona inghinală arată doar ciudată și urâtă. Din păcate, totul a fost cusut slipshod, ceea ce se întâmplă foarte des cu pantaloni și salopete de dimensiuni mari.

Hainele lipsite de formă
Dacă vei citi interviul cu plinuța, devine clar că nu a fost încântată de alegerea prietenei sale. În cuvintele ei, „lucrurile fără formă sunt contraindicate femeilor pline”, așa că era de așteptat eșecul. Cu toate acestea, lucrurile nu stau atât de rău.

Cel puțin pentru o femeie slabă, un astfel de model arată la fel de urât. Problema aici este absența cel puțin a unei siluete și a tricotajelor subțiri, care subliniază toate nuanțele figurii.

Country lejer
Și din nou, fata cea suplă câștigă în competiție. Hainele arată mult mai bine pe ea. Plinuța recunoaște – tricoul este prea subțire – ”de ce și producătorii nu consideră că hainele de dimensiuni mari ar trebui să fie ușor diferite?”

Totuși, fusta arată bine. Nu s-a așezat puțin, dar ar părea foarte interesantă în combinație cu lenjerie care va modela corpul.

Stil sport
În aceste fotografii atât plinuța, cât și fata suplă arată impecabil. Topurile pentru sport accentuează silueta, în timp ce blugii definesc coapsele feminine. Dacă citești comentariile, devine clar că mulți bărbați de aici au preferat-o pe fata voluptoasă!
Sarafan maxi
Aici din nou fata slabă a pierdut lupta. Lucrul este că silueta ei este mai puțin pronunțată decât cea a prietenei sale cu curbe. Drept urmare, rochia i se potrivește mai rău. Pe de altă parte, plinuța este o adevărată latino-americană, așa că având șolduri mari, se mândrește și cu o talie destul de subțire. Drept urmare, rochia se potrivește seducător și bine.
Finețe la maxim
Ambele sunt bune aici. Rochiile sunt croite în așa mod, încât brațe pline au fost ascunse, iar figura subliniată. Este chiar dificil de spus pe cine o prinde mai bine sarafanul: pe fata voluptoasă sau pe cea suplă.
Rochie bej
Și din nou, voluptoasa, potrivit comentatorilor, câștigă. Se datorează faptului că pe corpul ei curbat o astfel de rochie stă mai bine, subliniind fiecare curbură. Cât despre cea slabă, rochia ei s-a așezat ca un sac de cartofi.