Simplu și fără fițe: Iată cum se îmbracă vedetele în viața de zi cu zi!

Vedetele sunt iubite, admirate și arată întotdeauna impecabil, de parcă tocmai au coborât din ceruri. Toate femeile vor să arate la fel, iar cine zice că nu, în adâncul inimii își dorește și mai mult acest lucru. Dar să fie oare totul atât de roz cum pare la prima vedere? Nu. Adevărul e că în viața de zi cu zi celebritățile se îmbracă la fel ca noi.

#1. Blair Waldorf / Leighton Meester

Blair Waldorf (în stânga), eroina serialului „Gossip Girl”, este unul dintre cele mai izbitoare personaje feminine din ultimele decenii. Leighton Meester, actrița care a interpretat acest rol, a intrat perfect în pielea unei femei obsedate de modă, care a pus Manhattan-ul la picioarele sale.

Ținutele elegante și extravagante, bijuteriile scumpe, rafinamentul aristocratic – toate acestea au rămas dincolo de micile ecrane. În viața de zi cu zi, Leighton este mult mai modestă decât eroina ei. Deseori poate fi surprinsă purtând adidași, treninguri și haine supradimensionate.

#2. Elle Woods / Reese Witherspoon

În 2001, cea mai drăguță blondă a Hollywood-ului – Reese Witherspoon, ne arăta cum trebuie să arate o blondă etalon, în filmul “Blonda de la drept”. Actrița a jucat atât de inspirat rolul unei blonde răsfățate și cochete, încât a dat tonul pentru aceste personaje în următoarele două decenii.

De altfel, figura a fost atât de memorabilă încât actrița a avut nevoie de foarte mult timp ca să se descotorosească de aura blondei stupide. Cu timpul, Reese a demonstrat tuturor că este o actriță desăvârșită (Oscar 2006) și o fată modestă, ca fiecare dintre noi.

#3. Chanel Oberlin / Emma Roberts

Emma Roberts ne-a arătat tuturor cum e să fii cea mai populară fată din torent, fiică de milionar, icoană a stilului și o adevărată scorpie. Personajul ei din serialul “Scream Queens” s-a autoproclamat numărul 1, poartă numai Chanel și își numește prietenele Chanel 2, Chanel 3 etc. Tweed, mătase, blană, aur, perle și mult roz sunt elementele de bază ale garderobei sale.

În viața de zi cu zi, Emma Roberts are ambiții vestimentare un pic mai modeste și amintește mai degrabă de o studentă obișnuită, decât de o vedetă de cinema.

#4. Cher Horowitz / Alicia Silverstone

Fă cunoștință cu Cher Horowitz, o adolescentă bogată, mega populară și atrăgătoare, care locuiește în Beverly Hills și duce o viață luxoasă și plină de huzur. Acest personaj a fost emblematic pentru o generație întreagă de adolescente de la sfârșitul anilor ’90.

Spre deosebire de eroina ei de pe micile ecrane, Alicia Silverstone preferă să poarte lucruri mult mai practice și garderoba ei nu se deosebește cu nimic de garderoba fiecăreia din noi.

#5. Carrie Bradshaw / Sarah Jessica Parker

Oricâte roluri ar juca Sarah Jessica Parker, ea va rămâne în memoria tuturor drept Carrie Bradshaw, o jurnalistă cochetă din New York, personajul principal din serialul “Totul despre sex”. Ținute extravagante, culori vibrante, bijuterii scumpe, pantofi, pantofi, pantofi – ăsta era stilul irepetabil al doamnei Bradshaw.

Și dacă pe ecrane Sarah e îmbrăcată de stilista Patricia Field, atunci în viața cotidiană se descurcă de una singură, deși ar putea apela la stilist. La fel ca restul actrițelor despre care am vorbit până acum, Sarah Jessica Parker preferă hainele comode și practice, în tonuri neutre, pentru a nu se evidenția din mulțime.

#6. Rebecca Bloomwood / Isla Fisher

Becky Bloomwood, eroina filmului “Confessions of a Shopaholic” se îmbrăca întotdeauna epatant și strălucitor, cumpărând toate lucrurile colorate care îi ieșeau în cale.

De cealaltă parte, Isla Fisher, actrița care a interpretat acest rol, nu a împrumutat nimic de pe platou, deoarece în viața de zi cu zi preferă hainele simple, monocrome, în care poate să se miște nestingherit.

Dar rolurile epatante nu au lăsat-o în pace. Câțiva ani mai târziu, regizorul Baz Luhrmann, i-a încredințat actriței un rol colorat în ecranizarea celebrului roman “Marele Gatsby”.

Citește și: Graba strică treaba: 10 vedete care și-au vopsit părul, dar au regretat deja a doua zi!