Simple și stilate: Stiliștii au numit cele mai bune tunsori pentru brunete!

Tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit, chiar și cea mai stilată ținută va arăta deplasat. O tunsoare bună, în armonie cu ovalul feței și tonalitatea pielii, te poate întineri cu 5-10 ani. Dar nu-i atât de ușor să o găsești. Mai ales pentru păr negru, despre care se spune că îmbătrânește. Păi bine, nu e chiar așa. Iată 5 stiluri numai bune pentru brunete.

Tunsori pentru brunete păr scurt

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, cu volum, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea, de exemplu, pixie, garcon sau pixie-bob. Aceste tunsori pun în valoare trăsăturile feței și sunt un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori pentru brunete păr mediu

Cea mai la modă variantă pentru păr mediu este tunsoarea bob-carre. O tunsoare bob-carre îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, acneea, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului. Bob-carre e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e numai bună pentru brunete.

Tunsori pentru brunete păr lung

Tunsorile pentru păr lung arată elegant, feminin și spectaculos. Stiliștii consideră că o tunsoare stilată și spectaculoasă nu are nevoie neapărat de o aranjare complexă. În esență, trebuie doar să-ți ondulezi puțin părul și să ai grijă de el. În ultimii ani sunt la modă tunsorile în scări pentru păr lung și tunsorile cu breton lung, lateral.

Tunsori pentru brunete în scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

Tunsori la modă pentru brunete

O coafură carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant. Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și face coafura mai versatilă.

Citește și: Alege să fii frumoasă: 10 COAFURI care dau VOLUM părului subțire!