Simple și stilate: 4 tunsori universale care adaugă volum și întineresc la 50+

Odată cu înaintarea în vârstă, părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile numai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri. Prin urmare, trebuie să-ți alegi coafura cu responsabilitate.

De altfel, coafura e un instrument excelent de întinerire și împrospătare a feței, atunci când este potrivită corect. Dar cum să găsești o tunsoare cu adevărat bună, care să-ți împrospăteze imaginea la 50 de ani? Te ajutăm noi, iată 4 tipuri de tunsori pe care îți recomandăm să le încerci.

Tunsori care dau volum părului

Dacă vrei o tunsoare cu volum, care se coafează ușor și arată contemporan, tunsoarea cascadă pentru păr mediu e ceea de ce ai nevoie. Aranjarea în trepte adaugă volum, iar bretonul ascunde ridurile de pe frunte.

O astfel de coafură va adăuga vigoare chipului tău, corectând ovalul feței și diluând imperfecțiunile tenului. Iar datorită șuvițelor de lungime diferită, părul va arăta mai dens, mai îngrijit și mai sănătos.

Tunsori cu volum păr rar

Tunsoarea carre are o infinitate de variații și cu siguranță vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. În acest sezon, îți propunem să atragi atenția la varianta în scări, cu breton, care se descurcă excelent cu volumul și arată mai spectaculos decât toate.

Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și de pe frunte și corectează atent ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Tunsori cu volum păr subțire

Tunsoarea bob cu volum la spate e numai bună după 50 de ani. O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – va adăuga volum și prospețime părului tău.

Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent. Coafura e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Ea are efect de întinerire, nivelează excelent ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

Tunsori cu volum păr scurt

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Citește și: Fii atentă cum te îmbraci: 5 lucruri care sunt la modă, dar NU se poartă după 50 de ani!