Simple, dar totodată elegante: 20 de modele de unghii în diferite culori

O manichiură îngrijită este unul dintre primele semne ale eleganței și feminității. Dar pentru a fi elegantă, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și avangardist. Iată 20 de modele de unghii care îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele de unghii cu gri

Tonurile sofisticate de gri sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la gri ca la o nuanță nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura gri poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect.

Modele de unghii negre cu gel

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Modele unghii french elegante

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Modele de unghii cu gel nud

Unghiile bej vor adăuga mâinilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate plictisitor, ea poate fi diluată cu modele florale. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Modele de unghii albastre

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu finisaj lucios, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat. Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu modele abstracte arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele de unghii portocalii

Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos.

Modele de unghii scurte

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Matematica e simplă: unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Astfel de modele sunt potrivite pentru toate ocaziile și se asociază armonios cu orice ținută. Unghiile scurte acceptă cu drag chiar și un decor sofisticat.

Citește și: Tunsoarea în scări pe diferite lungimi: un stil pentru femei elegante!