Simple, dar totodată elegante: 15 modele de unghii pentru femei 50+

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite și mâini frumoase, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și minimalist. De aceea, îți vom prezenta 15 modele de unghii care sunt numai bune pentru femeile elegante trecute de 50 de ani.

Ce unghii să porți la 50+?

Alege modele simple, stilate, de lungimi medii sau mici. Nu uita că moda pentru tot ce arată natural și firesc a atins și manichiura. Prin urmare, nuanțele bej, crem sau roz-pudrat, culoarea albă, finisajul mat și decorul ascetic sunt doar câteva din tendințele acestui sezon.

De exemplu, din casta tonurilor pastelate fac parte bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura și oranj stins. Tonalitatea moale a lor îți permite să le asortezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Hai să vedem care sunt cele mai frumoase modele.

1. Modele de unghii french

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie. În ultimii ani french-ul s-a schimbat în mod simțitor și cu toate că are o mulțime de variante, la 50 de ani îți recomandăm să alegi varianta clasică, care arată stilat și tineresc.

2. Modele de unghii pastelate

Unghiile pastelate arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. O manichiură în tonuri nud, roz, bej, lila sau bleu poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă este completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

3. Modele de unghii scurte

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor. Unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Nu există un stil de manichiură care să arate mai bine.

4. Modele de unghii roșii

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Roșul include o paletă variată de subtonuri, de la zmeură până la stacojiu, și fiecare dintre ele arată scump. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

5. Modele de unghii cu flori

Unghiile pastel vor adăuga mâinilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate plictisitor, ea poate fi diluată cu modele florale. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Florile fac manichiura expresivă și subliniază rafinamentul unei femei.