Simple, dar totodată elegante: 15 modele de unghii pentru femei 40+

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și avangardist. Iată 15 modele de unghii care sunt numai bune pentru femeile elegante trecute de 40 de ani.

Modele de unghii nud cu auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul, platina, argintul, aluminiul și cuprul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Sclipiciul auriu diluează sobrietatea unghiilor nud și le face mai expresive. Datorită lui, manichiura nud capătă un aspect proaspăt, luxos și elegant. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii nud cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise precum bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, piersic și auriu.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect.

Modele de unghii animal print

Modelele de unghii în stil animal print arată superb cu ojă în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele în stil zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă, leopard etc.

Modele de unghii cu design geometric

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Citește și: Ce tunsori să EVIȚI la 40 de ani: 5 stiluri care îmbătrânesc prematur!