Și părul scurt este feminin: 5 vedete care s-au tuns scurt și arată foarte elegant

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, cu volum, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Frizurile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Dar unele femei merg și mai departe și își fac frizuri ultra scurte, în stil băiețesc. Iar celebritățile nu sunt o excepție. Iată 5 vedete care s-au tuns foarte scurt și nu au regretat.

1. Anne Hathaway

Anne Hathaway are o figură neobișnuită – ochi mari, buze pline, nas expresiv și piele palidă. Iar o tunsoare pixie cu breton alungit nu face decât să pună în valoare toate aceste trăsături. Anne s-a tuns scurt în anul 2011, pentru filmul Mizerabilii. Și cu toate că decizia a fost una complicată, succesul filmului a făcut-o să-și schimbe părerea față de acest stil.

2. Natalie Portman

Natalie Portman este o actriță deosebită. Cu toate că este apreciată și de critici și de spectatorii de rând, Natalie niciodată nu și-a pus cariera profesională mai sus decât viața și dezvoltarea personală. Natalie stăpânește 6 limbi, a făcut psihologie la Harvard și a câștigat reputația de actriță intelectuală. Oare pentru o astfel de femeie mai contează lungimea părului?

3. Emma Watson

Astăzi, orice femeie poate purta o tunsoare scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O asemenea tunsoare este proaspătă, modernă, stilată și e opțiunea perfectă pentru femeile hotărâte și sigure de sine. Iar dacă stilul garcon nu e pentru tine, poți încerca o tunsoare cu șuvițe subțiri, pe ambele părți ale feței, care arată mult mai feminin. Emma Watson a simțit asta pe propria piele.

4. Zoe Kravitz

Iar Zoe Kravitz a mers și mai departe și și-a făcut o tunsoare ultra scurtă, în stil băiețesc. O astfel de coafură este ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului. După ce a încercat o astfel de tunsoare, Zoe nu s-a mai întors la părul lung.

5. Keira Knightley

Frumoasa englezoaică este un simbol al eleganței și delicateții. Keira este sigură de frumusețea ei și nu ezită să experimenteze cu stilul și cu lungimea părului. Iar o tunsoare pentru păr scurt nu face decât să îi evidențieze rafinamentul.

Citește și: Graba strică treaba: 10 vedete care și-au vopsit părul, dar au regretat deja a doua zi!