Și ele sunt feminine: Iată ce cred bărbații despre femeile cu mușchi!

Unul dintre motivele pentru care multe femei refuză să meargă la sală este frica de a avea un corp mult prea masculin. Se pare că femeile cu mușchi nu sunt bine văzute în societate, nici de bărbați, nici de alte femei.

Dar sondajele arată că lucrurile stau invers. Bărbaților le plac femeile cu un corp bine reliefat, în aceeași măsură în care le plac femeile plinuțe. Bărbaților, pur și simplu le plac femeile. Iar cele cu mușchi sunt la fel de feminine ca celelalte.

Jessica Arevalo ridică haltere de la 16 ani și este dublă campioană mondială la culturism. Tânăra se antrenează câte 5 ore pe zi, de 5 ori pe săptămână și, că să vezi, nu s-a transformat în bărbat. Dimpotrivă, are coapsa împletită frumos și arată cât se poate de feminin.

La un moment dat, Jessica își făcea griji că mușchii îi pot afecta feminitatea, dar experiența arată că sub aripa unui antrenor bun, poți să faci sport de performanță și să arăți bine în același timp. La pagina ei de Instagram sunt abonați peste 2 milioane de oameni, atât bărbați cât și femei.

Ecaterina Krasawina are 28 de ani și a început să facă sport în urmă cu 7 ani, după nașterea primului său copil. Iar 5 ani mai târziu a devenit campioana Rusiei la culturism.

Frumoasa rusoaică nu a avut ca scop să participe la competiții sportive. Tinerei pur și simplu îi plăcea să meargă la sală, dar prietenii au convins-o să-și încerce puterile la nivel profesionist. Acum, Ecaterina este antrenoare de fitness și nici un bărbat nu pune la îndoiala feminitatea ei.

Jen Selter are 26 de ani și 12 milioane de admiratori pe Instagram. Tânăra face sport de 8 ani și de atunci a reușit să adune o armată întreagă de admiratori, în mare parte bărbați, care sunt fermecați de formele ei.

Jen dezvăluie că era plinuță în adolescență și asta a motivat-o să-și schimbe stilul de viață. Admiratorii susțin că o apreciază pentru naturalețe și rafinament. Nici vorbă de botox sau intervenții estetice.

Lais DeLeon a început să facă fitness pe vremea când avea 19 ani. La început o făcea din plictiseală, dar văzând cum exercițiile îi transformă corpul, în câțiva ani a devenit un exemplu pentru toată lumea.

Vorba aia, pofta vine mâncând. La fel ca restul femeilor din acest articol, Lais a devenit un etalon al feminității și e apreciată de milioane de bărbați din întreaga lume.

Citește și: Iată de ce unele femei 40+ arată mai tinere ca altele: 2 sfaturi care te pot întineri!