Și-au tăiat părul și nu au regretat: 10 dovezi că părul scurt e mai sexy!

Părul lung e greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Nu e de mirare că tot mai multe femei renunță la tunsorile pentru păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Tunsorile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Ele adaugă îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Iată 10 femei care au înțeles acest lucru, au riscat să-și taie părul și niciodată nu au regretat.

Tunsori păr scurt ușor de aranjat

Dacă nu știi ce coafură să-ți faci, alege bob. O astfel de tunsoare va adăuga eleganță și rafinament imaginii tale, dar numai dacă părul este bine îngrijit. Coafura poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor de o vârstă respectabilă.

Coafura bob arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală întregului look. Dar nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului.

Tunsori păr mediu în scări

Dacă nu ești pregătită de schimbări radicale, poți accepta un compromis. De exemplu, o tunsoare pentru păr mediu în scări. Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat. Bobul aranjat în trepte se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos indiferent de vârstă.

Tunsori carre păr scurt

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Aceasta e numai bună pentru doamnele care vor să arate strict și elegant, dar nu sunt gata să-și facă o tunsoare foarte scurtă.

Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac să arăți contemporan.

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate.

Tunsori bob-carre scurt

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună.

Coafura a preluat volumul și delicatețea tunsorii bob și tranzițiile netede ale tunsorii carre. Tunsoarea bob-carre încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime părului. O asemenea tunsoarea îți va da un aer romantic și visător.

Tunsori păr foarte scurt

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături expresive ale feței. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea ascetică a tunsorii și de a adăuga rafinament chipului tău. Și de machiaj, care trebuie să-ți sublinieze expresivitatea.

Citește și: Femeia după haine se cunoaște: 7 reguli de etichetă pe care NU ai voie să le încalci!