Și-au schimbat stilul și au devenit mai frumoase: 10 femei înainte și după stilist

Coco Chanel spunea că nu există femei urâte, ci doar femei leneșe. Și avea perfectă dreptate. De aceeași părere este și Konstantin Bogomolov, un stilist din Letonia, care își găsește inspirația în femei de rând: de la studente până la pensionare.

Konstantin deține o academie de frumusețe, unde invită femei de rând, pe care le transformă complet, fără să le scoată din zona de confort. Stilistul ține cont de vârsta, ocupația, stilul și temperamentul fiecărei femei. Așa încât ele să arate bine în fiecare zi.

Femei înainte și după stilist

1. Fă cunoștință cu Lidia. Lidia are 41 de ani și este contabil șef la o firmă de producție. Fără îndoială Lidia este o femeie frumoasă, dar la fel ca restul femeilor din listă, Lidia nu știa să-și sublinieze frumusețea. Stilistul a ajutat-o. Tunsoarea și garderoba au transformat-o într-o femeie stilată și sigură de sine.

2. Iar aceasta este Alina. Alina are 39 de ani și este funcționar public. Pe exemplul Alinei putem observa cât de mult contează ținuta, tunsoarea, accesoriile și machiajul. Nu uita că o ținută bine gândită presupune o armonie perfectă între culori. Modelul nostru are o tonalitate caldă a pielii, prin urmare, culoarea portocalie se asortează bine cu figura ei.

3. Estere are 37 de ani și administrează un magazin de flori. Ea este o tânără frumoasă, dar frumusețea ei de multe ori rămâne în umbră din cauza stilului nepotrivit. Tunsoarea, machiajul și ținuta au schimbat-o complet. Iată cât e de simplu să-ți pui în valoare frumusețea.

4. Polina are 36 de ani și visează să devină vedetă. Cu ajutorul lui Konstantin, primul pas a fost făcut. Din femeie de rând, Polina s-a transformat într-o adevărată divă de cinema. Coafura, machiajul, accesoriile, sprâncenele – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

5. Katrina are 39 de ani și este mamă a doi copii. Datorită stiliștilor ea a învățat că orice femeie merită și poate să fie stilată. Important e să găsești stilul și fasonul care te prinde cel mai bine. Iar pentru a arăta bine, nu e nevoie să te schimbi radical. Poți rămâne adepta aceluiași stil, dar cu mici îmbunătățiri.

6. Aleksandra are 44 de ani și muncește în producție. Dar asta nu o împiedică să arate stilat. Acum Aleksandra se simte mult mai frumoasă și mai sigură de sine. Iată de ce avem nevoie de stiliști, cosmeticieni și machieuri. Una e să vezi, alta e să încerci. Pentru schimbare întotdeauna ai nevoie de curaj.

7. Nikola are 34 de ani și este asistentă medicală. Mereu și-a dorit să arate mai elegant, dar recunoaște că nu a avut de la cine învăța acest lucru. Stiliștii i-au dat o mână de ajutor. Mai bine mai târziu decât niciodată.

8. Elena, 52 de ani, contabilă. Chiar nu avem ce adăuga. E cazul când transformarea vorbește de la sine. Dacă mă întrebi pe mine, părerea mea e că dintre negru și galben întotdeauna trebuie să alegi cea din urmă.

9. Marija, 44 de ani, educatoare. Cea mai stilată educatoare! Dacă sufletul vrea să fie liber, descătușează-l. Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de atrăgător și elegant pot să arate.

10. Milana, 42 de ani, designer interior. Milana recunoaște că după transformare volumul comenzilor a crescut. Are tot mai mulți clienți interesați de serviciile sale. Acum regretă că nu a făcut schimbarea mai devreme, dar în același timp e fericită că a făcut-o acum.