Secretele frumuseții de la Sophia Loren: Cum să rămâi întotdeauna tânără și să pui mâna pe orice bărbat!

Sophia Loren este considerată pe bună dreptate o adevărată icoană a stilului. Celebra italiancă nu doar a schimbat moda secolului al XX-lea, dar a și inspirat milioane de femei din întreaga lume să fie mai sigure pe sine și să-și pună în valoare frumusețea, inteligența, farmecul și feminitatea. Figura sa atârnă peste industria modei până în prezent, iar astăzi vom încerca să descifrăm secretele frumuseții sale, mai ales că diva niciodată nu le-a ascuns.

Sophia Loren considera că frumuseţea este ceea ce simţi în interior, ceea ce se reflectă în ochii tăi și nu e ceva ce ţine de fizic. Dar în același timp, nu nega niciodată rolul aspectului exterior. Până la urmă, bărbații iubesc cu ochii.

Italianca era ferm convinsă că secretul atractivității nu se ascunde în simetrie și trăsături corecte ale feței. Ea însăși nu s-a putut lăuda niciodată cu un chip simetric și armonios. Dar din spusele ei, e suficient să te simți frumoasă ca acest sentiment să fie transmis celor din jurul tău. Și bineînțeles, trebuie să alimentezi această frumusețe interioară cu exerciții fizice și un aspect îngrijit.

“Nu există detalii mărunte. Fiecare accent contează, începând cu pantofii și terminând cu parfumul. Fiecare detaliu trebuie să te reprezinte și să se asocieze bine cu celelalte. Nu e vorba de mărci, e vorba de faptul că ori îți place, ori nu-ți place femeia pe care o vezi în oglindă”, afirma italianca.

Citește și: Despre căsătorie, iubire, bărbați și femei puternice: 25 de citate subtile de la Catherine Deneuve!

Mai mult decât atât, frumusețea nu începe cu silueta, ci cu mintea și armonia interioară. O femeie deprimată și lipsită de încredere în forțele proprii, nu are cum să placă bărbaților, până nu va lucra asupra stării sale de spirit.

“Există o fântână a tinereţii: este mintea ta, talentele tale, este creativitatea pe care o aduci în viaţa ta şi în vieţile celor pe care îi iubeşti. Dacă înveţi să foloseşti această sursă, atunci poţi învinge într-adevăr vârsta” dezvăluia frumoasa italiancă.

Multe femeie consideră că fusta mini, pantalonii scurți, machiajul expresiv și buclele mari sunt semne ale tinereții. Sophie Loren era de altă părere și considera că femeile de 50-60 de ani care poartă asemene haine arată caraghios și ridicol.

Celebra actriță era convinsă că pentru a rămâne întotdeauna tânără trebuie doar să-ți trăiești viața cu același interes și admirație naivă pe care o avem cu toții în copilărie. Să râzi răsunător și cu poftă, să zâmbești larg celor care te înconjoară, să te iubești pe sine însăți, să te bucuri de fiecare moment. Cu o asemenea abordare, nici o cută de pe față nu va înăbuși tinerețea ta interioară.

Nu ezita să fii naivă, să pășești peste supărările trecutului, să te bucuri de viață asemenea unui copil. Nu uita niciodată că astăzi este mai bine decât ieri. Indiferent de vârstă!