Secretele frumuseții: 5 motive de ce Meghan Markle arată mai tânără decât Kate Middleton!

Meghan Markle, cândva vedeta filmului serial Suits, iar astăzi Ducesă de Sussex se poate lăuda cu un look aproape perfect, mai ales după ce și-a corectat sprâncenele și a renunțat la gene artificiale mult prea voluminoase. Analizând interviurile ei cu privire la stilul său de viață, fitness și frumusețe din timpurile când putea liber și nestingherit să comunice cu presa, am înțeles care este secretul său și suntem gata să ne împărtășim și cu tine!

Trucuri de frumusețe care te întineresc

Îngrijirea zilnică a tenului și pregătirea fizică de invidiat

Meghan dezvăluie că a început să fie preocupată de aspectul său atunci când a realizat că, la fel ca toată lumea, într-o bună zi va îmbătrâni, iar abordarea sa cu privire la îngrijirea corpului se schimbă de la un an la altul și devine tot mai complexă. Aceasta alocă o atenție deosebită tenului și pregătirii fizice. Și nu e vorba doar de proceduri cosmetice, ci și de un mod de viață activ, care implică sport, diete și un somn sănătos.

Citește și: 10 detalii neevidente din garderoba regală, care vor rămâne în istorie

Mișcarea zilnică și poziția socială activă

Ducessa de Sussex este un adevărat energizant pentru toți cei care o înconjoară. “Secretul tinereții mele este mișcarea. Îmi place să lucrez, să fiu întotdeauna ocupată. Când nu am timp pentru un antrenament complex, îmi scot câinele la plimbare și ne ducem să alergăm”, dezvăluie Meghan. Aceasta a vorbit despre munca pe platourile de filmare cu o doză autentică de admirație, dar e mulțumită că noul său statut îi oferă mai mult timp pentru călătorii. Destinațiile sale preferate sunt: Botswana, Los Angeles, Jamaica și Barcelona.

Yoga și beneficiile ei

Patima pentru yoga, meditații și practici de purificare fizică și emoțională s-a manifestat încă din frageda copilărie, deoarece mama sa era profesor de yoga. Până în prezent, Meghan practică yoga de câteva ori pe săptămână. Antrenamentele sportive sunt o altă componentă care fac parte din rutina cotidiană a ducesei. Antrenorul său din Canada, Duncan Parviainen, o descrie ca pe o femeie înțeleaptă și curajoasă, care a fost destul de timidă la început, dar a găsit în sine forță interioară pentru a depăși temerile legate de noul său statut.

Citește și: Cum execuți Surya Namaskar- cel mai popular set de exerciții yoga din lume

Alimentația sănătoasă

„Îmi place să gătesc. Totul a început încă din copilărie. Tatăl meu mă ducea pe platoul de filmare a sitcomului Married… with Children, unde era director pe iluminare, iar eu petreceam ore în șir în încăperile unde se pregătea mâncarea pentru filmări. Cred că anume atunci am început să fiu interesată de relația dintre mâncare și bună dispoziție”.

Vedeta dezvăluie că la un anumit moment a fost aproape să lanseze propriul show televizat în care să îmbine cele două mari pasiuni ale sale: călătoriile și gătitul, dar acum acest lucru nu mai e posibil. Meghan recunoaște că în ciuda alimentației sănătoase, are 2 slăbiciuni la care nu poate renunța – cartofii și pastele.

“Ador cartofii prăjiți și macaroanele. Da – sunt iubitoare de carbohidrați, dar cui nu îi plac? Principalul să înțeleg ce mănânc și de ce. Încerc să respect o dietă vegetariană în timpul săptămânii și să-mi relaxez corpul în weekend. Cred că acest lucru este rezonabil. Același principiu e valabil și pentru un pahar de vin”.

Citește și: Aceste 7 alimente aparent sănătoase devin dăunătoare dacă le mănânci zilnic

Machiaj de zi în 5 minute

Meghan a lăsat pradă trecutului toate experimentele sale cu machiajul și astăzi dezvăluie că nu îi ia mai mult de 5 minute să se machieze. “Nu-mi place fondul de ten. Prefer versiunea ușoară cu luciu Laura Mercier și corrector YSL. Puțin fard pe obraji, ruj igienic și contur pe gene. Atâta tot. Chiar dacă sunt complet fără machiaj, oricum veți găsi un pic de strălucire – în colțurile ochilor.”

Citește și: 7 trucuri de machiaj prin care să-ți transformi neajunsurile în avantaje