Secrete și reguli pentru a avea o manichiură bogată

Cum alegi manichiura pe care intenționezi să o faci atunci când mergi la meșter? Potrivit obiceiurilor tale stabilite? Conform celor mai actuale tendințe ale modei? Sau răsfoiți conturile unor renumiți artiști de unghii? Multe persoane își doresc o manichiură care să arate cu adevărat luxoasă și neobișnuită.

1.Mâini îngrijite

Indiferent de culoarea frumoasă a lacului pe care o alegeți, mâinile și degetele neîngrijite vor anula toate eforturile. În primul rând, aveți grijă regulat de aspectul mâinilor, deoarece acestea sunt primele care trădează vârsta. Pielea de aici este mai subțire și mai moale decât pe față, mâinile sunt mai des expuse la influențe externe agresive, uităm adesea că trebuie să aplicăm o cremă (deși nu uităm de față!). Faceți-vă un obicei în fiecare seară și în fiecare dimineață, în același timp când efectuați tratamente faciale, să aveți grijă de pielea mâinilor, aplicându-le o cremă hrănitoare.

O manichiură nu este numai despre unghii vopsite, ci înseamnă și o piele îngrijită în jurul unghiei, cuticula îngrijită. De asemenea, acest lucru trebuie monitorizat în mod regulat. Ideal ar fi să vizitați artistul de unghii la fiecare câteva săptămâni. Dacă nu, procedura de îngrijire se poate efectua acasă, înarmată cu un set minim de instrumente de manichiură. Pielea din jurul unghiei trebuie, de asemenea, să fie intens hidratată și hrănită. Cel mai bine este să aplicați uleiuri vegetale naturale în această zonă.

 

2.Lungime optimă

Astăzi, unghiile prea lungi cu siguranță nu sunt în tendință. Adevăratul chic este lungimea minimă a plăcii de unghii sau doar câțiva milimetri proeminenți. Vă plac unghiile lungi? Atunci, asigurați-vă că marginea proeminentă a unghiei nu depășește jumătate din baza adiacentă degetului.

3.Forma potrivită

În ceea ce privește forma, ovalul și forma de migdale sunt astăzi în trend. Unghiie scurte pot fi și pătrate. Dar dacă lungimea marginii libere se apropie de jumătate din bază, faceți unghia ovală. În primul rând, este natural, iar naturalețea este la modă astăzi. În al doilea rând, este convenabil: colțurile unghiilor pătrate lungi tind să se rupă. În al treilea rând, este incredibil de frumos și sofisticat, forma ovală sau de migdală face degetele mai grațioase.

4.Tradiționalul french pe o bază transparentă

Fă-l să pară că sunt unghiile tale naturale. Baza trebuie să fie transparentă.

Dacă unghia prezintă defecte sub formă de pete sau modificări de nuanță, puteți lua un strat de bază translucid, dar întotdeauna într-o nuanță naturală (roz cald, crem delicat).

În ceea ce privește linia de french, aceasta poate fi alb cristal, dar o culoare pură albă ca zăpada este cel mai bine utilizată pe unghiile scurte atunci când acest „zâmbet” este foarte subțire.

Dacă vorbim despre unghii de lungime clasică, unde „zâmbetul” va fi clar vizibil, alegeți un ton alb lăptos, cu o nuanță cremă.

Va arăta și mai natural. Nimeni nu va avea nicio îndoială că acestea sunt unghiile tale naturale.

5.Roșu clasic

Există doamne care nu schimbă culoarea roșie de câțiva ani (sau chiar zeci!). Știați că în Egiptul antic, reprezentanții aristocrației și-au vopsit unghiile, iar singura nuanță aplicabilă pentru ei era roșu? În mod surprinzător, chiar și sclavii și reprezentanții claselor inferioare și-au vopsit unghiile, dar numai în nuanțe palide, albind placa de unghii cu diferite compoziții.

Puteți alege orice nuanță de roșu, atâta timp cât este nobil. Tonurile de coral și morcov sunt cel mai bine lăsate pentru vară și vacanță – sunt mai frivole.

Alege roșu clasic, stacojiu sângerat, roșu închis, vișiniu, sau de culoarea vinului.

Lacurile roșii și lacurile cu gel necesită mai multe straturi de aplicare pe placa de unghii, astfel încât să nu rămână locuri translucide nicăieri.

Roșul este foarte independent, astfel ca manichiura să nu pară vulgară, nu trebuie să o amestecați cu alte nuanțe sau cu un decor inadecvat.

Vă puteți îndrăgosti de nuanța clasică roșu odată pentru totdeauna.

Devine clar că manichiura roșie este aristocratică, luxoasă, bogată și de statut!

6.Unghii nude și caramel

De asemenea, nuanțe foarte elegante și frumoase. Nude, la fel ca french-ul și roșu, a devenit un adevărat clasic. Și vorbim aici nu numai despre roz pal sau bej. Astăzi, puteți „accelera” puțin mai departe, folosind tonuri de caramel mai profunde. Culoarea cafelei cu lapte arată frumoasă și elegantă, precum și o culoare mai închisă a cafelei, cu un ton gri.

Spre deosebire de roșu, nuanțele nud sunt foarte neutre și, prin urmare, pot fi combinate între ele.

Opțiunea de a aplica nuanțe de la alb la crem pe unghii de culori tot mai întunecate, arată frumoasă și neobișnuită.

Această tehnică în raport cu orice culoare este foarte populară astăzi în saloanele de unghii.

De asemenea, nude poate fi combinat cu sclipici, modele aurii sau argintii, dar asigurați-vă că nu veți oferi prea multă sclipire.

7.Minimalism geometric

Dacă v-ați plictisit de o acoperire monocromatică, puteți încerca să faceți desene pe unghii. Uitați doar de flori și fluturi, ale căror aripi sunt situate pe unghii diferite – acesta este cu siguranță secolul trecut.

Astăzi, laconicismul și minimalismul domnesc peste tot. Și aceste trăsături se manifestă în principal prin performanțe geometrice.

Umbra ușoară (sau, dimpotrivă, neagră, dar nu strălucitoare) a bazei.

Se aplică puncte, linii subțiri, paralele sau intersectate, forme geometrice și alte elemente grafice într-o culoare de contrast – toate acestea arată foarte discret și proaspăt.

De asemenea, nu strică stilul unei doamne de afaceri sau al unei sportive

Arată bogat și feminin!

Uitați doar de flori și fluturi, ale căror aripi sunt situate pe unghii diferite – acesta este cu siguranță secolul trecut.

Stilul minimalist – mereu în vogă!