Se potrivește chiar și ție! Culoare de ruj iconică, adorată de toți make-up artiștii

Există oare o nuanță de ruj care se potrivește aproape tuturor femeilor, indiferent de vârstă, culoarea părului sau aspect? Dacă există, aceasta este cu siguranță! Care este aceasta – vei afla citind acest articol!

Fiind adorată de make-up artiști, această nuanță conferă gingășie și eleganță, iar machiajul cu ea pare mai scump!

Este o nuanță de roz ușor mai închisă, mulți îi spun “dusty rose” sau “tea rose”! Cea mai faimoasă și iconică nuanță a rujului Charlotte Tuilberry se numește Pillow Talk și este cea de la care multe branduri se inspiră pentru a-și crea rozul prăfuit “perfect”!

Asemenea nuanțe pot fi găsite la branduri de diferite categorii, de la mass-market la lux – așa că sigur o vei găsi pe cea potrivită ție! În același timp, puteți găsi calitate și nuanțe excelente în ambele categorii! Încercând diferite nuanțe, o vei găsi pe cea mai perfectă!

Pentru a da buzelor nu numai culoare, ci și volum – folosește un creion colorat! Pune-l pe buze, chiar în afara conturului! Dacă o faci cu grijă, creionul nu va fi vizibil, dar va da volum natural buzelor tale!

Iar pentru ca rujul să reziste mai bine și să dureze mai mult, folosește un creion pe toată suprafața buzelor și apoi aplică rujul. Nu trebuie să aplici un strat gros, ci doar să folosești mișcări ușoare!