Scapă de prejudecăți: 6 tunsori scurte pentru femeile care vor cu adevărat o schimbare!

Să renunți la părul lung în favoarea unei tunsori scurte este un gest cu adevărat curajos și în același timp o modalitate foarte eficientă de a-ți schimba radical imaginea. Uneori, despărțirea de părul lung poate fi dificilă, dar sperăm că acest articol te va încuraja să experimentezi, fiindcă o schimbare drastică de look nu înseamnă doar un exterior actualizat, dar și o nouă experiență în plan emoțional, pentru că, până la urmă, cu schimbarea coafurii încep marile schimbări din viața oricărei femei.

Ce tunsori scurte sunt actuale în 2021?

1. Tunsoarea pixie pentru păr foarte scurt

O coafură pixie foarte scurtă, în stil băiețesc, exact ca la Zoe Kravitz, nu e doar elegantă, ci și foarte confortabilă, fiindcă permite o îngrijire bună a părului, fără nici un efort. Secretul este să corectezi la timp direcția de creștere a părului, iar pentru un păr mai voluminos, poți apela la un spray de texturare. Mai mult detalii despre particularitățile acestei tunsori le poți găsi aici: Pixie-bob: câteva idei cu efect de întinerire, pentru femeile 40+

2. Tunsoarea bob pentru păr ondulat

Aceasta este o tunsoare ideală pentru femeile cu păr ondulat și față ovală. Datorită șuvițelor lungi de pe frunte și a părului scurt cu bucle, poți obține mai mult volum la baza părului. În acest fel, coafura va arăta natural, modern și stilat. Părul își va pastra bine forma și volumul, iar tu nu vei pierde timp cu aranjarea acestuia.

3. Tunsoarea carre cu șuvițe scurte

O coafură carre cu șuvițe scurte și breton ondulat te va transforma într-o adevărată franțuzoaică. Totodată, cu timpul, șuvițele pot fi lăsate să crească până la nivelul umerilor, creând o tunsoare carre tradițională. Dacă te simți cucerită de acest stil, poți găsi mai multe modele de tunsori scurte pentru femei aici: Cea mai actuală tunsoare – Bob-Carre: 11 idei pentru un look la modă!

4. Tunsoarea Mullet

O coafură întâlnită tot mai rar în prezent, dar care a fost foarte populară la mijlocul anilor 80′ și care merită o a doua șansă în 2021. Principiul e simplu: șuvițe scurte în față și lungi la spate. Deși arată destul de extravagant, tunsoarea e la modă în acest sezon, până și Miley Cyrus fiind surprinsă purtând o asemenea frizură.

5. Tunsoarea garcon pentru femeile cu părul scurt

Coafura garcon poate fi ușor confundată cu tunsoarea pixie, dar spre deosebire de cea din urmă, garcon se caracterizează prin șuvițe moi, netede la capăt, în timp ce pixie are fire rupte. În pofida lungimii scurte, tunsoarea arată foarte natural și feminin, în special când e completată cu un breton lateral.

6. Tunsoarea carre cu păr ras în lateral

O tunsoare perfectă pentru femeile îndrăznețe și non conformiste. Aceasta a luat naștere dintr-un carre sau un bob carre în stil grunge, cu părul ras pe partea opusă bretonului.

Dacă 6 idei nu ți-au fost de ajuns, poți găsi mai multe aici: Tunsori pe păr scurt: 15 opțiuni interesante, care o să-ți placă

Dar tu ești gata pentru schimbare?