Scapă de prejudecăți: 15 tunsori stilate pentru păr scurt și foarte scurt!

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsorile scurte adaugă prospețime și îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Hai să vedem care sunt principalele tendințe ale acestui sezon.

Coafuri pentru păr scurt și rar

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături pronunțate și expresive ale feței. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea și de a adăuga rafinament chipului tău. Astăzi, femeile pot să poarte o tunsoare foarte scurtă în stil băiețesc fără să-și piardă din eleganță și feminitate.

O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru femeile hotărâte și obraznice. Aceasta va adăuga o notă de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever.

Tunsori păr scurt femei peste 50 de ani

Frizurile pentru păr scurt sunt bune atât pentru femei tinere, deoarece le adaugă îndrăzneală și senzualitate, cât și pentru femei în vârstă, fiindcă dau părului volum la rădăcini, împrospătând imaginea în ansamblu. În acest sens, etalon este considerată tunsoarea pixie.

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Tunsoarea întinerește, nivelează contururile feței, conferă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură pe sine.

Tunsori scurte păr rar

Părul lung necesită mult timp pentru îngrijire și coafare, iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la tunsorile cu păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care adaugă prospețime și expresivitate imaginii lor.

În principiu, o astfel de tunsoare este ușor de coafat. La modul practic, e destul să-ți ciufulești un pic părul. Dar dacă părul nu te ascultă, poți apela la produse contemporane de fixare a părului.

Nu uita că nuanța părului este la fel de importantă ca tunsoarea în sine. Multe femei nu vor să poarte păr cărunt. Iată câteva idei cum poți juca altfel această carte, apelând la tehnicile moderne de vopsire a părului.

Acest efect poate fi obținut integrând în aceeași imagine mai multe nuanțe de blond. Culoarea are o saturație diferită, care evoluează cursiv de la tonuri abia sesizabile la tonuri foarte intense. În acest fel, părul cărunt se transformă dintr-o povară într-un adevărat atu.

Cine Nu trebuie să poarte tunsori ultra scurte?

– Femeile cu fața plinuță;

– Femeile cu bărbie dublă pronunțată;

– Femeile cu fața sub formă de pară;

– Femeile cu urechi mari;

În toate aceste cazuri, vei arăta mai atrăgătoare purtând o tunsoare care încadrează bine ovalul feței. Mai multe tunsori de acest fel poți găsi în articolul de mai jos.

Citește și: 4 tunsori care arată perfect în cazul femeilor plinuțe