Săptămâna modei de la Milano: Iată ce va fi la modă în acest sezon!

Moda se schimbă atât de repede încât pare imposibil să ții pasul cu ea. Îți poți schimba la nesfârșit garderoba și oricum vei rămâne în urmă. Dacă mă întrebi ce e la modă astăzi, voi răspunde – totul și nimic. Pentru că astăzi contează individualitatea, naturalețea și libertatea de exprimare. Dar dacă ești amatoare de fashion și îți place să fii la curent cu tendințele, iată 7 lucruri pe care trebuie să le cunoști.

1. Culoarea anului – un amestec dintre coral și portocaliu

Acum e la modă confortul și explozia de culori. De aceea, îți recomandăm să îmbraci o ținută expresivă, croită lejer, care să-ți faciliteze mișcarea și să-ți reflecte personalitatea. În acest sezon sunt la modă culorile vibrante, precum roz, coral și portocaliu. În prima imagine ai o ținută de la săptămâna modei, iar în doua, un exemplu de cum o poți adapta.

2. Blugii rupți

Astăzi oricine poate arăta bine în haine mai puțin scumpe. Un design bun e disponibil oriunde. Poți fi elegantă doar în blugi și adidași. De atlfel, blugii rupți au revenit în tendințe și dacă te gândești că un astfel de stil nu poate fi elegant, aruncă o privire la ținuta de mai jos. În prima imagine – o tendință de la săptămâna modei, iar în a doua, cum o poți adapta.

3. Fusta scurtă

Dacă te poți lăuda cu genunchi frumoși și picioare subțiri, de ce să nu porți o fustă peste linia genunchiului. Nu faci decât să-ți etalezi frumusețea, la urma urmei. În plus, unele femei de 50 de ani chiar au genunchi mai frumoși decât altele de 30. Pentru că nu e vorba numai de vârstă, ci și de morfologie.

4. Total denim

Denimul este un material universal, potrivit pentru orice anotimp. Acesta ține bine forma, corectează silueta, arată stilat, proaspăt și contemporan. O astfel de ținută se încadrează perfect în stilul casual și arată bine indiferent de vârstă.

5. Ținutele din piele

Pielea nu se demodează niciodată, dar are nevoie de pauze pentru a se regrupa și a reveni în tendințe într-o formă nouă. De exemplu, în acest sezon sunt la modă nu numai gecile, ci și cămășile de piele.

6. Compleurile cu sacou și pantaloni

Compleurile alcătuite din pantaloni și sacou adaugă farmec oricărei femei. Pantalonii pot fi de lungime standard sau cu vedere la gleznă. Important e să aibă talia înaltă și un design simplu. Culorile pot fi neutre sau vibrante. Dacă codul vestimentar nu e foarte strict, poți adăuga și elemente asimetrice.

7. Pantalonii largi

Pantalonii Culotte sunt versatili și pot fi asortați cu o groază de articole vestimentare, fără a pierde din șic și rafinament. De regulă, acest model de pantaloni este confecţionat din materiale fluide, ușoare sau din denim. Pantalonii Culotte sunt tendința de mâine a modei.

Citește și: Iată ce să porți la birou: 15 ținute elegante cu pantaloni