Sammyy02k: O frumusețe cu un nume misterios, care este iubită pentru formele ei superbe

Această fată a atras destul de mulți fani cu dragostea ei pentru ea însăși. Ea nu se chinuie cu tot felul de diete și nu încearcă să obțină o siluetă ideală. Știe că este deja perfectă.

#1

Numele real al fetei este Samantha. Trăiește și lucrează în SUA și acum are 30 de ani. A crescut într-o familie numeroasă, are patru frați și surori. După naționalitate, modelul este grecesc, iar în exterior este clar vizibil. Are părul lung și închis la culoare, pielea, la fel este închisă la culoare, ochii și sprâncene expresive.

#2

Având rădăcini grecești, Samantha s-a născut în Portland Industrial, Oregon, în nord-vestul Statelor Unite. Locul nașterii afectează caracterul oricărei persoane, iar această caracteristică nu a ocolit-o nici pe Sammy.

#3

După semnul zodiacului, acest model plus-size este Berbec. Acest fapt ne vorbește despre personajul impulsiv și arzător, care, combinat cu domeniul ei, ne oferă o imagine unică a lumii ei interioare.

#4

Oamenii din Portland sunt severi, dar buni. Deși acest oraș american este considerat industrial, el este destul de verde și plin de parcuri. De aici, locuitorii acestui oraș au un stil de viață dual.

#5

Pe de o parte, profesiile din sfera industrială sunt populare. Pe de altă parte, se acordă multă atenție ecologiei. Toate acestea duc la concluzia că Sammy s-a adaptat acestui stil de viață încă de la naștere.

#6

Fata nu vrea să-și dezvăluie parametrii. Se știe, conform unor rapoarte, că SAMMYY02K cântărește aproximativ 90 kg. Kilogramele însă nu contează în acest caz, pentru că fata arată pur și simplu formidabil.

#7

Stilul ei este îndrăzneț și extravagant. Ea adoră să reprezinte femeile cu forme și bineînțeles că are încredere în sine ca să-și etaleze „atuurile”!

#8

Ea vrea să-și petreacă viața călătorind prin lume, mergând în aventuri, cunoscând noi animale exotice și cumpărând haine haute couture.

#9

#10

Sammyy este o dovadă clară a faptului că nu kilogramele definesc frumusețea unei femei, ci încrederea în sine pe care ea o are.

Nu-i așa că Sammyy arată extraordinar de bine ? Tu ce părere ai despre aceasta? Așteptăm răspunsurile tale mai jos în comentarii. Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi.