Să-ți placă de tine: 15 secrete ca să arăți minunat toată viața

Atunci când femeii îi place cum arată, ea devine mai încrezătoare. Însă cât de mult nu și-ar dori, fără să aibă grijă de ea, femeia nu va putea să arate așa cum își dorește.

Respectă de acum încolo aceste reguli și vei fi frumoasă toată viața.

1. Demachiază-te în fiecare seară. În niciun cază să nu te culci cu fața acoperită de machiaj, dacă nu vrei să ai tenul plin de coșuri, îmbătrânit mai devreme și lipsit de luminozitate.

2. Găsește rujul roșu care ți se potrivește. Există diferite nuanțe de roșu, dacă ai pielea deschisă alege un roșu cald, dacă ai tenul mai închis la culoare alege o nuanță rece de roșu.

3. Pentru ca să ai o piele frumoasă, nu este suficient să faci măști și să aplici creme. Mănâncă sănătos și petrece mai mult timp în aer liber.

4. Învață să-ți aranjezi părul. Secretul constă în prosopul din microfribră. După spălare înfășoară părul în el, lasă un pic să se usuce și numai după asta folosește feonul ca să-l aranjezi.

5. Găsește parfumul ce te caracterizează. Este foarte important să te parfumezi cu aroma potrivită.

6. Mergi regulat la frizer. Chiar dacă ai păr lung sau vrei să-l crești, trebuie să-ți reîmprospătezi tunsoarea o dată la 2 luni. Așa părul se va aranja mereu bine și va arăta sănătos.

7. Ai grijă de greutate. Fă sport de 2-3 ori pe săptămână. Este suficient ca să-ți păstrezi silueta. Fă neapărat exerciții de întindere, după cele de forță.

8. Mănâncă dimineața 2 linguri de ulei de in sau de măsline, imediat după ce ai băut 1-2 pahare de apă cu lămâie. Acest ritual o să-ți regleze ciclul menstrual și o să-ți mențină sistemul reproductiv sănătos. La fel, dimineața se recomandă să consumi un măr verde.

9. Nu consuma lichide în timp ce mănânci. Așteaptă 30-40 de minute după masă. Altfel alimentele se vor digera mai greu.

10. Nu mai merge regulat la saună ca să slăbești. Este un mit, la saună pierzi doar apă prin transpirație și nu grăsime.

11. Nutriționiștii recomandă după orele 16:00 să consumăm doar proteine. Dacă vom consuma carbohidrați, aceștia se vor transforma în grăsime pe corp.

12. Cum să mănânci mai puțin? Pune telefonul mai departe, deconectează televizorul, aranjează frumos masa. Savurează fiecare bucățică și mestec-o bine.

13. Nu sta mult pe loc. Ridică-te de pe scaun la fiecare 10-15 minute, mergi, sari, fă câteva genuflexiuni.

14. Renunță la zahăr.

15. Bea ceai verde. Este mult mai benefic decât cafeaua sau ceaiul negru. El are efect calmant, relaxant și detoxifiant.