Rujul roșu: 5 secrete de machiaj care îi încântă pe bărbați

Cu ajutorul unui machiaj potrivit poți nu doar să-ți accentuezi părțile bune, dar și să atragi atenția bărbaților.

Make-up artista Ana Garibean spune că „Unicul lucru care place oricărui bărbat este machiajul natural care accentuează frumusețea unei femei”. Chiar și cel mai sofisticat make up nu este în stare să concureze cu un zâmbet frumos sau cu o privire pătrunzătoare. Acum vei ști cu siguranță cum să-ți cucerești alesul inimii. Iată câteva secrete pe care să le aplici.

Liniile de tuș

https://www.instagram.com/p/CAaB3hGojpL/?utm_source=ig_embed

Mulți bărbați apreciază frumusețea femeii care știe să-și accentueze frumusețea ochilor cu ajutorului unei linii fine de tuș. Optează pentru culoarea neagră, dar nu exagera cu grosimea.

Strălucirea ușoară a tenului

https://www.instagram.com/p/CA0Iv7wIaWX/?utm_source=ig_embed

Tenul care strălucește la propriu de frumusețe și sănătate este visul oricărei femei. Bineînțeles, nici bărbații nu rămân indiferenți în acest caz, pentru că denotă un chip bine îngrijit. În cazul în care nu ai acest luci natural, poți recurge la un iluminator sau alte cosmetice cu efect de strălucire. Totodată, nu uita să-ți cureți tenul de două ori pe zi. Pielea elimină sebum tot timpul, respectiv, porii se vor înfunda rapid.

Pomeții accentuați

https://www.instagram.com/p/BcxElT6Fw6z/?utm_source=ig_embed

Multe femei ignoră aceste detalii, însă bujorii în obrăjori te ajută să arăți mai cohetă și să ai un aspect fizic mai sănătos. Totuși, ai grijă să nu exagerezi. Zâmbește și aplică fardul în nuanțe de roz pe zonele cele mai bombate ale obrajilor.

Rujul roșu

https://www.instagram.com/p/CAzkdQ6IPf1/?utm_source=ig_embed

Psihologii spun că roșu se asociază la nivel subconștient cu tinerețea și senzualitatea unei femei atrăgătoare. Nu în zadar, femeile folosesc rujul roșu nu doar pentru a-și accentua buzele, dar și pentru a atrage atenția bărbaților. Totuși, folosește rujul roșu doar pentru machiajul de seară. Ziua ai putea să arăți vulgară în acest mod.

Și nu uita să asortezi cromatic și ținuta. Cu buzele roșii se combină hainele albe, negre, bej și roșii. Evită imprimeul leopard sau nuanța aurie.

Sprâncenele îngrijite

https://www.instagram.com/p/BV642CUlCoe/?utm_source=ig_embed

Naturalețea este ceea ce bărbații apreciază cu adevărat la o femeie, respectiv și sprâncenele trebuie să aibă această calitate. De aceea, nu este neapărat să pensezi absolut toate firele care coboară pe pleoapă în jos. Este mult mai important să le piepteni cu o perie specială în sus și să folosești un ulei pentru stimularea creșterii. Dacă vrei să le accentuezi cu ajutorul unui creion, alege-l în funcție de culoarea părului și fugi de nuanțele prea întunecate.