Manichiura roșie: 20 de modele spectaculoase la modă în 2021-2022!

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției. Dar ce stiluri să alegi și de unde să începi ca să nu dai greș? Hai să le luăm pe rând!

Modele de unghii roșii cu negru

Negrul se îmbină excelent cu roșul. Ambele culori sunt asociate cu senzualitatea și pasiunea. Acest design se potrivește de minune femeilor sigure de sine, care vor să-și sublinieze temperamentul aprins și independența. Designul va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Modele de unghii roșii mate

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. De regulă, acoperirea mată se aplică pe unghii bordo, care este o nuanță nobilă, ademenitoare și îți va da un aer aristocratic și misterios. Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor.

Ea e asociată cu eleganța și înțelepciunea feminină. Unghiile de culoarea vinului roșu pot completa frumos o ținută de seară, dar în același timp arată plăcut și ne agasant în viața de zi cu zi sau la muncă.

Modele de unghii roșii cu alb

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat și face pereche minunată cu roșul. Deși, în aparență, albul ar trebui să dilueze zelul unghiilor roșii, în practică, albul face roșul să arate și mai spectaculos, datorită jocului de contraste.

Iar dacă adaugi la culoare modele sub formă de dungi verticale, unghiile vor părea mai lungi și vor arăta și mai impresionant.

Modele de unghii roșii de primăvară

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de primăvară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine.

Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână în parte sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos. La urma urmei, frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor.

Modele de unghii roșii cu sclipici

Strasurile, argintul și sclipiciul nu se demodează niciodată. Aceste elemente arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv.

Prin urmare, dacă minimalismul nu e pe placul tău și vrei să ieși în evidență, completează manichiura de vară cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare, ce te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii roșii cu pietre

Strasurile și pietricelele arată deosebit de expresiv la rădăcina unghiilor. În ceea ce privește cromatica, femeile contemporane se limitează la auriu, argintiu, verde smarald și albastru. Pietricelele pot fi grupate în diferite figuri sau pot reprezenta accente independente. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate.

Citește și: Pielița ruptă din jurul unghiilor: Cum o îndepărtăm rapid și fără durere?