Rețeta de menținere a tinereții: 6 reguli de care nu ar trebui să uite nicio femeie!

S-ar părea că astăzi, în secolul XXI, menținerea tinereții a devenit mult mai simplă decât înainte, deoarece medicina și cosmetologia se dezvoltă pe zi ce trece, în fiecare an. Injecții, tot felul de proceduri, metode mai radicale, chirurgie plastică. Însă, nu toate femeile care apelează la tot felul de metode de întinerire obțin rezultatul la care visează. Pentru că, totul este mult mai complicat și profund decât pare la prima vedere.

În acest articol vei găsi regulile și trucurile, la care puține femei se gândesc, dar care funcționează 100% și aduc rezultate uimitoare!

1.Modul de viață

Stilul de viață ne afectează în mod direct aspectul. Ceea ce facem, ce ne interesează, modul în care ne petrecem timpul liber, activitățile noastre zilnice – de toate aceste lucruri depinge felul în care arătăm. Tinerețea înseamnă mișcare, interes, spirit, privire înflăcărată. Omul este tânăr atâta timp cât are un scop, atâta timp cât are un vis, cât se străduiește pentru ceva, cât se dezvoltă și înaintează.

2.Caracterul

Ai observat că oamenii se împart în două categorii. Pentru unii, totul merge întotdeauna prost, sunt mereu nemulțumiți de viață, se plâng constant și trăiesc în negativism. Alții sunt optimiști, indiferent de situație gândesc pozitiv și nu se lasă bătuți. Rezolvă problemele pe măsură ce acestea apar, fără a cădea în deznădejde.

Cei pesimiști nu pot arăta tineri, indiferent de vârstă. Când o persoană este întotdeauna nemulțumită, asta se vede neapărat pe fața sa. Nimic nu o îmbătrânește pe femeie mai mult decât caracterul neplăcut și aspectul posac.

Femeile optimiste și vesele au ochii vii, zâmbet larg și luminos pe față, ele, în mod aprioric, arată mai tinere de vârsta lor reală.

3.Vestimentația

Multe femei au o convingere fermă că, după 40 de ani, viața se încheie. Încep să își revizuiască garderoba, inventează o mulțime de interdicții, ca urmare, își schimbă complet stilul și se transformă în „mătuși” de i vârstă nedeterminată.

Hainele selectate corect te pot ajuta să „scapi” de cinci sau cel puțin zece ani. Nu este nevoie să renunți la tocuri, rochii, haine din denim, articole de brand sau accesorii la modă. Din contra, după 40 de ani, devii femeia care își poate permite toate aceste lucruri și are tot dreptul de a se răsfăța puțin.

4.Îngrijirea

O femeie tânără este o femeie bine îngrijită. Cu cât femeia este mai în vârstă, cu atât ar trebui să acorde mai multă atenție îngrijirii corecte. Culoarea părului, coafura, manichiura, pedichiura pot face minuni!

5.Machiajul corect

Machiajul ales și realizat corect îți va „șterge” de pe față minim 10 – 15 ani. Nu e cazul să optezi pentru nuanțe strălucitoare, alege machiajul modest și la modă, care să se potrivească feței tale. Culorile delicate și texturile moi sunt ceea de ce ai nevoie. Și scapă de stereotipul „machiajul de la o anumită vârstă este inadevcat”! Este întotdeauna adecvat, la orice vârstă, dacă ești femeie!

6.Alimentația și mișcarea

Mulți oameni încă nu acordă importanță alimentației corecte și mișcării. Însă, mult depinde de acestea, nu numai greutatea, ci și sănătatea.

Dacă dorești să arăți mai tânărăr mănâncă mai multe proteine, legume, fructe, pește, fructe de mare, nuci. Exclude fastfood-ul, zahărul, alimentele semipreparate și foarte curând vei observa diferența.

Nu uita și de importanța mișcării. Mergi mai mult pe jos, fă exerciții în fiecare dimineață, păstrează-ți corpul într-o formă bună.