Rafinament feminin: Stiliștii au numit cele mai bune tunsori care întineresc la 50 de ani!

Odată cu înaintarea în vârstă, părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile nu mai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri. Prin urmare, trebuie să-ți alegi coafura cu responsabilitate.

De altfel, coafura e un instrument excelent de întinerire și împrospătare a feței, atunci când este potrivită corect. Dar cum să găsești o tunsoare cu adevărat bună, care să-ți împrospăteze imaginea la 50 de ani? Te ajutăm noi, iată 4 tipuri de tunsori pe care îți recomandăm să le încerci.

Tunsori păr scurt pixie 2021

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Tunsori pixie bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea se potrivește superb pe chipul oricărei femei, poate fi asociată cu orice ținută și, cel mai important, maschează excelent ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții.

Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori bob cu volum la spate

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Tunsoarea bob are efect de întinerire, nivelează excelent ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

Tunsori bob scurt la spate

Dacă vrei să ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 50 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori bob carre cu breton

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună.

O tunsoare bob carre cu breton arată grozav indiferent de vârstă. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte și corectează armonios ovalul feței. Iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și cu breton drept.

Citește și: De ce să te dai cu ulei de pește înainte de somn? 3 motive invocate de specialiști!