Tunsoarea corectă te poate întineri: Iată ce tunsori întineresc la 40+

Odată cu înaintarea în vârstă, părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile nu mai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri.

În consecință, după 40 de ani devine tot mai greu să-ți faci coafura să arate spectaculos. Nu și dacă alegi o tunsoare cu volum. Iată 3 tunsori care dau volum părului subțire și te fac să arăți mai tânără la 40+.

1. Tunsoarea carre

Această tunsoare e adorată de toată lumea, de la puștoaice de 16 ani, până la doamne de o vârstă respectabilă. Se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut.

În plus, ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea și mută accentul pe ochi.

2. Tunsoarea bob în scări

Iar dacă vrei să arăți și mai feminin, alege o tunsoare bob aranjată în scări. Ea te va ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

3. Tunsoarea garcon

Astăzi, orice femeie poate purta o tunsoare scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O asemenea tunsoare este proaspătă, modernă, stilată și e opțiunea perfectă pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Citește și: Femeia modernă se îmbracă cu stil: 10 reguli de stil care îți vor împrospăta ținuta!