Rafinament feminin: 25 de modele de unghii pentru femeile care apreciază eleganța!

Toate femeile vor să arate elegant, stilat și atrăgător și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor. Vrem nu vrem, chiar și aici trebuie să ținem pasul cu moda.

Manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume. Prin urmare, astăzi îți propunem să analizăm ce modele de unghii aleg cele mai elegante femei atunci când își fac manichiura.

Modele de unghii french 2021-2022

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar noi și noi variante, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate. Îți recomandăm să alegi unul din modelele prezentate mai jos. Cu siguranță îți vor face toamna mai frumoasă.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii. Ea poate fi completată cu efect de marmură, glitter, pietricele, modele sau gradient.

Modele unghii negre 2021-2022

Chiar și unghiile negre au farmecul lor, mai ales dacă sunt înfrumusețate cu sclipici. Culoarea neagră are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

De regulă, pentru a șterge din sobrietatea și strictețea acestora, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Modele de unghii nud 2021

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Iar pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu reflexe metalice și strălucitoare.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele unghii pastelate

Vara și toamna sunt la modă tonurile pastelate și culorile neutre, decorate cu modele. Culorile pastelate (bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben) sunt considerate feminine, delicate și curate.

Ele sunt binevenite mereu, dar mai cu seama în perioada caldă a anului. Tonalitatea moale a lor îți permite să le combini cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite.

Modele de unghii roz cu sclipici

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud, clasice. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de feminină.

Și nu-i neapărat să apelezi la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia (prima imagine), care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, unghii cu modele florale.

Citește și: Îngrijește-ți pielea din interior: Un meniu de o zi pentru o piele sănătoasă!