Rafinament feminin: 20 de modele de unghii pentru femeile care apreciază eleganța!

Toate femeile vor să arate elegant, stilat și atrăgător și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor. Vrem nu vrem, chiar și aici trebuie să ținem pasul cu moda.

Manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume. Prin urmare, astăzi îți propunem să analizăm ce modele de unghii preferă cele mai elegante femei atunci când își fac manichiura.

Modele de unghii roșii cu gel

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Acest design se potrivește de minune femeilor cochete și sigure de sine, care vor să-și sublinieze temperamentul aprins și independența. Designul va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției. Dar nici într-un caz să nu-ți faci unghii monocrome lungi, pentru că arată mult prea pretențios. Tonalitatea de bază trebuie diluată cu glitter, sclipici, pietricele și, desigur, cu modele florale.

Modele de unghii nud cu sclipici

În ultimii ani e la modă naturalețea și stilul minimalist. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nud arată grațios și sunt binevenite indiferent de context.

O manichiură bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii roz cu sclipici

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud, clasice. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de feminină.

Și nu-i neapărat să apelezi la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia (prima imagine), care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, unghii cu modele florale.

Modele de unghii colorate vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

De altfel, pentru a-și face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt mereu binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și atmosfera de afara.

Modele de unghii albastre cu gel

Unghiile albastre sunt un trend care nu moare niciodată, pentru că sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant.

De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, după cum menționam anterior, reflectă dispoziția unei femei. Ca să nu fie prea conservator, albastrul unghiilor poate fi diluat cu efect de marmură sau cu dungi de culoare neagră.

Modele de unghii negre cu sclipici

Chiar și unghiile negre au farmecul lor, mai ales dacă sunt înfrumusețate cu sclipici. Trebuie să știi cum să le diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

De asemenea, dacă o manichiură neagră nu e pe gustul tău, dar vrei să dai unghiilor nud strictețe, poți adăuga accente negre pe fundal pastelat, de exemplu, câteva linii verticale. Liniile verticale alungesc vizual unghiile, le fac să pară mai subțiri și le adaugă rafinament.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii.

Citește și: Sunt frumoase și ușor de întreținut: 12 coafuri care dau VOLUM părului subțire!