Puterea dietelor: După ce vei vedea aceste imagini, vei dori imediat să slăbești!

Puține persoane se pot lăuda cu absența kilogramelor în plus. În schimb, toate vor să scape de ele. Și fiecare se luptă în felul său cu această problemă. Iată 10 femei care au slăbit foarte mult și continuă să o facă până în prezent.

Femei înainte și după ce au slăbit

1. „De la 159 kg la 116 kg în mai puțin de doi ani. Sunt foarte mândră de mine”, a scris această tânără sub colajul ei de fotografii. Și într-adevăr, are cu se mândri. Puține persoane sunt în stare de așa transformări.

2. „De la 129 kg la 55 kg în 24 de luni. Totul de dragul iubitului meu, care m-a acceptat cu tot cu aripioare atunci când ne-am căsătorit. ” O transformare care poate inspira orice femeie.

3. „De la 136 kg la 80 kg în doar 15 luni. Nu credeam că acest lucru este posibil atunci când am început. Introduc tot ce mănânc în contorul de calorii. Fac 15 mii de pași pe zi. Și dorm cel puțin 7 ore pe noapte. ”

4. „Au fost 200 de kilograme, au devenit 98. Acum îmi place călăria, ridicarea greutăților, drumețiile, campingul și activitățile în general. Abia acum îmi iubesc corpul cu adevărat”, scrie această fată.

5. „De la 136 kg la 80 kg în doar 15 luni. Merg la sală de trei ori pe săptămână, am trecut la o dietă bogată în proteine și în sfârșit am depășit supraalimentarea pe bază emoțională. ”

6. „Au fost 123 de kilograme, au devenit 68. Am muncit aproape 30 de luni, dar rezultatul este peste așteptări. ”

7. „Progresul meu timp de 11 luni. Am renunțat la fastfood și am început să gătesc acasă, în funcție de numărul de calorii. În afară de asta, nu trece nicio lună fără să fac cel puțin 8 mii de pași pe zi. ”

8. „Mi-am corectat puțin dieta, dimineața făceam jogging, seara scoteam câinele la plimbare, iar la muncă prima vreme purtam lenjerie pentru femei însărcinate. În cele din urmă, am pierdut 30 de kilograme într-un an. ”

9. „Au fost 133 de kilograme, au devenit 73. Credeți-mă, faptul că oamenii nu pot să slăbească este doar un mit. ”

10. „De la 161 de kilograme la 63 kg în 3 ani. A fost un greu, dar plăcut. ”