Proaspăt și contemporan: 25 de ținute superbe pentru femei de 40, 50, 60 de ani!

Femeia modernă dorește să fie tânără și atrăgătoare – și la 40, și la 50, și la 60 de ani. Și da, femeia modernă poate acest lucru. Pentru că moda contemporană nu e numai despre femei tinere și zvelte, ci și despre femei mai puțin tinere și mai puțin zvelte. După 50 de ani femeia poate și trebuie să fie frumoasă. Iată 25 de modalități superbe cum ai putea să o faci!

Ținute elegante cu fuste

Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Ea îți subliniază silueta, te ajută să te simți mai sigură pe sine și atrage privirile încântate ale bărbaților care te înconjoară. Dar fără să arate vulgar și deplasat.

În ceea ce privește modelul, îți recomandăm să alegi fuste vaporoase, cu talie înaltă. Adaugă la fustă o cămașă croită lejer și lumea va fi la picioarele tale.

Ținute elegante cu pantaloni damă

Dar să știi că poți arăta feminin și elegant chiar și fără fustă. Mai bine zis, cu pantaloni. Dacă nu știi ce model să alegi, alege pantaloni clasici și niciodată nu vei da greș. Clasicul nu își pierde din actualitate și adaugă eleganță oricărei femei.

De altfel, astăzi femeile poartă blugi și oricum rămân elegante, deoarece impresia neserioasă dată de blugi e diluată de cămașă. Și nu în ultimul rând, să nu uităm de pantalonii albi. Albul arată feminin, grațios și subliniază delicatețea unei femei. Iar dacă vrei și mai multă expresivitate, poți îmbracă pantaloni roz în tandem cu o cămașă albă.

Bluze și tricouri pentru toate gusturile

Bluza este un alt element nelipsit din garderoba de bază a fiecărei femei. La fel ca tricoul. Cu cât mai multe ai, cu atât e mai bine, deoarece aceste piese vestimentare sunt universale și versatile, deci se potrivesc pe orice tip de siluetă și pot fi combinate cu oricare alte articole vestimentare.

Aceeași ținută poate să arate complet diferit cu bluze și tricouri diferite. Prin urmare, aceasta este cea mai simplă și accesibilă modalitate de a-ți diversifica simțitor garderoba. Iată câteva fasoane care îți vor împrospăta aspectul.

Tunica pentru femei 50+

Dacă nu poți alege între bluză și cămașă – îmbracă o tunică. O tunică e numai bună după 50 de ani, deoarece maschează aripioarele, colăceii, burtica și îți făce talia să arate mai subțire. Tunica transformă imaginea unei femei, făcând-o să arate și mai delicat.

Grație croiului liber, acestea se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de morfologia corpului, astfel de parcă silueta e învăluită complet de țesătură, iar haina e luată de pe umerii altcuiva.

Rochii elegante pentru femei peste 50 ani

Rochiile vaporoase sunt o alegere excelentă pentru femei 50+, deoarece le corectează vizual silueta. Alege modele croite lejer, care cad liber și sunt confecționate din țesături moi și fine. Talia înaltă te va ajuta să pari mai zveltă, iar croiala asimetrică va masca grațios problemele siluetei tale. În ceea ce privește cromatica, îți sugerăm să alegi modele monocrome, deschise, cu imprimeuri florale sau verticale.

Se spune că tinerețea nu este o etapă a vieții, ci o stare de spirit. Și cine spune așa, are perfectă dreptate. Îmbrăcând ținute expresive și stilate, vrem nu vrem, arătăm mai tinere și mai energice decât alte femei de aceeași vârstă.

Citește și: Tinerețea e doar o stare de spirit: 15 ținute expresive pentru femei de 50 de ani!