Primăvara începe cu…schimbarea coafurii! 10 tunsori la modă în 2021

Marile schimbări din viața fiecărei femei încep cu schimbarea coafurii și nu există un anotimp mai potrivit pentru a-ți alimenta bateriile cu energie decât primăvara. Hai să ne pregătim împreună pentru cerul senin și mirosul de cireș înflorit și să vedem care sunt cele mai tari tendințe în tunsori și stil pentru primăvara care urmează!

Tunsori la modă în 2021

Tunsoarea bob cu breton

Un bob de nuanțe deschise, cu capete ușor ondulate, breton neted și voluminos și despărțire pronunțată la mijloc – uite așa arată tunsoarea ideală pentru primăvara anului 2021. Un șic contemporan și sofisticat cu note ușoare de nostalgie și romantism.

Citește și: Bretonul modifică aspectul fizic: 20 de fotografii ale vedetelor cu și fără breton

Tunsoarea pixie alungită

Înarmează-te cu curaj, fiindcă nu e vorba de tunsoarea pixie cu care te-ai obișnuit până acum. Șuvițele au devenit mai lungi, astfel încât acoperă fruntea și coboară mai jos de ceafă, ajungând până la gât, amintind de o tunsoare garcon cu șuvițe deranjate și rupte. Dar, cel mai important, look-ul în continuare arată îndrăzneț și feminin.

Tunsori pentru păr lung și des

Tunsoare cu breton în semicerc

Dacă ai păr lung și frumos și cauți o coafură cu breton stilată și actuală, îți sugerăm să încerci varianta cu breton în semicerc, când șuvițele laterale sunt mai lungi decât cele de pe centrul frunții.

Tunsoare în valuri

O coafură în valuri ușoare, abia sesizabile, e o altă tendință a primăverii care urmează. Buclele trebuie să fie cât mai moi și relaxate posibil, de parcă ieri ți-ai coafat părul, ai dormit o noapte așa și a doua zi ai plecat în grabă la muncă, fără să-l mai coafezi.

Citește și: Împrospătează și întineresc: 40 modele de tunsori scurte, actuale în 2021!

Tunsori pentru păr creț natural

Bucle naturale păr mediu

Dacă natura te-a înzestrat cu bucle bogate și capricioase, lasă-le odată în pace, nu le mai îndrepta! Mai bine îngrijește-le în mod corespunzător și profită din plin de acest dar minunat, la care visează multe femei.

Tunsori pentru păr prins în coadă

Păr împletit în 2 codițe

Ce zici dacă la primăvară schimbăm strategia? În loc să împletești codițele în zona cefei cum o faci de obicei, încearcă să le împletești imediat după urechi, evidențiindu-le cu 2 panglici drăguțe. Simplu, contemporan și stilat.

Păr prins în coadă de cal

O coafură elegantă, voluminoasă și netedă, potrivită pentru toate ocaziile. Nu e de mirare că Ariana Grande o adoră atât de mult. Nu uita să ondulezi un pic capetele și să înfășori o șuviță în jurul elasticului pentru a completa look-ul definitiv.

Tunsori 2021 pentru păr mediu și scurt

Tunsoarea paj

O variație super modernă a coafurii carre, cu capete rupte, ce adaugă o notă de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău. Pare a fi o tunsoare băiețească, nu? Cu alte cuvinte, e o opțiune pentru fetele hotărâte și obraznice.

Citește și: Psihologia coafurii. Ce spune părul despre personalitatea ta? 9 tunsori descifrate în amănunt.

 

Tunsoarea carre cu breton subțire

Vrei să încerci o tunsoare clasică care să arate contemporan? Ce zici de o coafură carre cu breton subțire și drept? Aceasta arată proaspăt, cochet și romantic, perfectă pentru o primăvară plină de așteptări.

Citește și: Îndrăzneț și seducător: 14 tunsori pixie pentru femei de toate vârstele!

Păr natural, ușor deranjat

Acest stil e potrivit și pentru facultate, și pentru job, și pentru ocazii romantice sau întâlniri cu prietenii.