Poți arăta fermecător la orice vârstă: 50 de ani este doar începutul !

Vârsta conștientă este asociată cu eleganța și reținerea. Nu trebuie să fie neapărat ceva clasic, sunt permise și blugii și adidașii. Impresia este creată de haine alese armonios și de înaltă calitate. Recomand o combinație monocoloră sau bicoloră de lucruri din țesături naturale (lână, bumbac, in, piele), este posibil să se adauge și țesături artificiale.

Un plus semnificativ al maturității este oportunitatea de a demonstra rafinamentul propriului stil cu includeri la modă ale tendințelor existente.

Accentul principal al stilului nu este să ascunzi vârsta, ci să o arăți frumos .

Din acest motiv, multe actrițe nu urmează operații plastice. Naturalețea este la modă. Cunoscuții recomandă să nu-ți vopsești părul care și-a pierdut culoarea, dar să-l lași să crească.

Produse cosmetice

Este important să nu exagerați aici. Un machiaj prea contrastant – rimel cu cerneală cu un strat rece albastru-liliac în jurul ochilor, este inutil. Sunt de preferat tonurile calde. În plus, un maro deschis, albastru sau nuanța ciocolată în haine este cea mai populară.

Folosește nu numai culori luminoase dar și cele mai întunecate.

După o anumită vârstă te poți îmbrăca în haine mai deschise, cât și în articole vestimentare mai întunecate. Exemplul de mai jos te va convinge!

În imagine este o profesoară de sociologie care a devenit model la 60 de ani, după ce a început să scrie pe blog.

Mai multe exemple de ținute în negru sunt prezentate mai jos. Nuanța ușoară de platină a părului creează contrastul necesar.

În fotografie, vedem că modelul mai în vârstă, arată la fel de bine precum tânăra rivală, îmbrăcată în haine albe deschise.

Culoarea metalică

Strălucirea modernă a hainelor de culoare metalică, se potrivește foarte bine cu această ținută. Chiar și blugii rupți își au locul aici. Sclipiciul reîmprospătează și creează un aspect mai scump.

Ținute fermecătoare cu ajutorul blugilor, puloverului și a jachetei.

Un stil clasic – o jachetă de piele cu un tricou și adidași, moderni și eleganți. Alături este un look casual cu o cămașă albă și o eșarfă. O opțiune mai de iarnă este un pulover din tricot gros și un palton.

Stratificarea

Jachetă tricotată supradimensionată, combinată cu o cămașă și pulover subțire.

Trenci lung și geacă fără mâneci

Și din nou avem de a face cu un stil liber. Eleganța clasică și libertatea modernă, sunt combinate într-un mod extraordinar.

Încă un model frumos cu o geacă lungă fără mâneci.

Spre final, vom reaminti exemple minunate de ținute cu elemente imprimate în carouri. Pantalonii de piele sau o fustă s-ar potrivi de minune cu aceste elemente.

După cum poți vedea, nu există restricții la îmbrăcăminte. Principalul lucru este să ai unul dintre lucrurile stricte sau clasice. Stilul casual cu blugi este destul de potrivit. Cu siguranță în dulapul fiecărei femei există blugi, o cămașă, o jachetă și o haină de ploaie. Singura diferență în aspectul modern este lățimea și lungimea acestora.

Dar acești indicatori nu vor fi critici dacă încerci să compui o imagine cu mai multe straturi folosind cel puțin un element volumetric. Principalul lucru este libertatea de imaginație! Și atunci simțul stilului nu te va dezamăgi.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !