Poartă verdele cu atitudine: 20 de ținute fermecătoare cu verde!

Culoarea verde reprezintă natura. Ea este asociată cu prospețimea, renașterea și echilibrul. Nu degeaba stiliștii susțin că verdele poate fi amestecat cu orice culoare și arată grațios indiferent de tonalitatea pielii. Culoarea verde e o modalitate excelentă de a-ți împrospăta ținuta, dar cu ce să o asortezi? Iată 20 de idei care te vor evidenția din mulțime!

Ținute cu verde și alb

Verdele face pereche minunată cu albul. Orice combinație dintre alb și verde arată proaspăt, stilat și vibrant. Albul întinerește chipul unei femei și o face vizual mai ușoară. Iar verdele adaugă ținutei expresivitate. Datorită contrastului pronunțat dintre cele două culori, ținutele arată original, elegant și memorabil. Deci, fii gata să rămâi în memoria tuturor celor care te văd pe stradă.

Alb cu verde înseamnă și un sacou în carouri, asociat cu o cămașă clasică; și o geacă de piele, asociată cu pantaloni din satin; și o fustă cu fantă, asociată cu adidași; și chiar și un compleu în stil sport.

Ținute cu verde și negru

Dacă albul se asociază lejer cu verde-deschis. Negrul face tandem minunat cu verde-închis. O astfel de combinație va adăuga rafinament și eleganță ținutei tale.

Dar se recomandă ca negri să fie pantalonii, fusta, pantofii, nu și puloverul sau cămașa, deoarece culoarea neagră îmbătrânește când este aproape de chip. Prin urmare, trebuie ținută cât mai departe. Pantaloni negri + pulover verde, din tricot, este combinația care nu dă greș niciodată și îți va da un aer elegant și misterios.

Ținute cu verde și roșu

Chiar dacă sună epatant, rezultatul este elegant și armonios. Nuanțele suculente și răcoritoare de verde se asociază excelent cu roșu aprins. Ele îți vor face toamna mai colorată și te vor evidenția din mulțime.

Dacă vrei să adaugi un pic de prospețime în garderoba de bază, alege verde+roșu și cu siguranță nu vei da greș. Dar dacă nu ești pregătită pentru un astfel de manifest, înlocuiește roșul cu oranj sau cu un amestec de culori pale.

Ținute cu verde și galben

O fi roșul bun, dar cea mai expresivă combinație rămâne cea dintre verde și galben. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică – această combinație se potrivește de minune femeilor cochete și sigure de sine, care vor să-și sublinieze temperamentul aprins și independența. Designul va adăuga un farmec de neegalat ținutei tale și te va transforma într-o adevărată vedetă.

Ținute cu verde și roz

Ce fel de colecție fără culoarea roz? Rozul a devenit întruchiparea delicateții și senzualității feminine. Aceasta arată proaspăt și expresiv pe femei de toate vârstele și nu își pierde din actualitate indiferent de anotimp. Iar în combinație cu verde, ea scapă de infantilitate, căpătând un aer enigmatic și seducător.

Citește și: Știința din spatele culorilor: Ce nuanțe te fac mai tânără și cum să le alegi?