Poartă părul cu atitudine: 5 tunsori moderne care oferă volum!

Odată cu înaintarea în vârstă, părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile nu mai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri.

În consecință, după 40 de ani devine tot mai greu să-ți faci coafura să arate spectaculos. Nu și dacă alegi o tunsoare modernă cu volum. Iată 5 tunsori care dau volum părului subțire și etalează rafinamentul unei femei.

1. Tunsoarea bob clasică

O astfel de coafură arată feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului. Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent. Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Tunsoarea bob are efect de întinerire, nivelează ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

2. Tunsoarea carre cu volum în creștet

Tunsoarea carre este stilată și elegantă. Datorită asimetriei și volumului, tunsoarea ascunde ridurile de expresie, obrajii căzuți și alte imperfecțiuni ale tenului. Iar pe deasupra, adaugă volum ca nici o altă tunsoare. Ea se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri, și arată bine la orice vârstă.

3. Tunsoarea paj

Tunsoarea paj este considerată o coafură romantică, pretențioasă și feminină. Ea nu necesită aranjare și se particularizează prin tranziții netede, șuvițe rotunjite și breton drept. Coafura arată de-a dreptul spectaculos pe femeile care au gâtul lung, grațios și trăsături delicate ale feței. Însă vei obține efectul dorit numai dacă ai părul drept.

4. Tunsoarea în scări cu volum

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat. Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

5. Tunsoarea shaggy

Și nu uita de tunsoarea shaggy. Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

Citește și: Cum să arăți bine în fiecare zi? 10 reguli de care se ghidează toate femeile stilate!