Poartă părul cu atitudine: 15 tunsori minunate pentru femei 40+

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Însă după 40 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să faci acest lucru cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește. Iată 15 modele perfecte pentru femei 40+.

Tunsori scurte femei 40 ani

Părul lung este greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Din această cauză, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Tunsori păr scurt femei 40 ani

Tunsorile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Ele adaugă îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Printre modelele potrivite la 40+ se numără pixie, garcon, bob, pixie-bob și gavroche.

Tunsori păr mediu femei 40 ani

Dacă nu ești pregătită de schimbări radicale, poți accepta un compromis. De exemplu, o tunsoare pentru păr mediu în scări. Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

Tunsori păr lung femei 40 ani

Iar dacă nu vrei să renunți la păr lung, alege tunsoarea cascadă. Părul aranjat în cascadă încadrează bine ovalul feței și adaugă eleganță întregului look. Iar datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare mult mai dens, mai îngrijit și mai sănătos. Dar ține cont de faptul că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!