Te vor face elegantă: 15 ținute moderne pentru femei de 50 de ani!

Femeia modernă vrea să fie tânără și atrăgătoare – și la 40, și la 50, și la 60 de ani. Și da, femeia modernă poate acest lucru. Pentru că moda contemporană nu e numai despre femei tinere și zvelte, ci și despre femei mai puțin tinere și mai puțin zvelte. După 50 de ani femeia poate și trebuie să fie frumoasă. Iată 15 ținute care îți vor evidenția frumusețea.

Ținute femei 50 ani

Pantaloni roz sau roșu aprins? De ce nu? Ba mai mult, poți să-i asociezi cu pantofi cu vârf ascuțit și o vestă cu volane. Ținuta arată proaspăt, stilat și contemporan. Dar dacă nu ești pregătită pentru schimbări radicale, poți îmbrăca ceva mai conservativ, dar nu mai puțin expresiv. De exemplu, o cămașă liberă cu pantaloni largi.

Ținute doamne 50 ani

Nuanța piersicii și culoarea cerului arată delicat, grațios și feminin. Aceste tonuri conferă ținutei prospețime și întineresc imaginea unei femei. În ceea ce privește pantalonii, poți alege modele clasice, ca în imaginile de mai sus, sau modele trendy, contemporane, cu margini suflecate și vedere la gleznă.

Ținute casual femei 50 ani

O ținută neagră, monocromă, poate fi diluată cu un imprimeu contrastant și accesorii stilate. Dar recomandarea noastră este să renunți la astfel de compleuri în favoarea unor ținute feminine, în tonuri deschise. Într-un fel sau altul, ambele întineresc. De altfel, cum crezi, câți ani are femeia de mai jos? 35? 40? 45? De fapt – 52! O ținută bine gândită și un aspect îngrijit pot face adevărate minuni.

Ținute femei peste 50 ani

În general, stiliștii recomandă combinarea a maxim 2-3 tonuri diferite, ținând cont de tonalitatea pielii tale și modul cum pot fi asociate culorile. Tonurile neutre (alb, negru, gri, maro, albastru închis) pot fi combinate cu orice culoare.

Ținute damă 50 ani

Revenind acolo de unde am început. Negrul și roșul se asociază de minune și îți vor da un aer nobil, enigmatic și seducător, mai ales dacă ținutele sunt completate cu accesorii neobișnuite. De regulă, astfel de ținute sunt purtate de femeile energice, independente și sigure de sine.

Ținute elegante femei 50 ani

Găsește echilibrul dintre clasic și contemporan, nobil și strălucitor, simplu și sofisticat și niciodată nu vei da greș. Și nu alerga după modă. O fi moda bună, dar stilul și individualitatea sunt mai bune. Trebuie să ai încredere în ele.

Ținute iarna femei 50 ani

Dacă nu te simți în apele tale purtând articole vestimentare în tonuri aprinse, te poți limita la un singur accent expresiv, de exemplu, poșeta, cerceii sau pantofii. La fel de bine prinde o eșarfă.

Ținute femei 50+

Sau poți alege ceva neutru, care să nu fie nici vibrant, nici plictisitor. Nuanțele moi de roz, mov, azuriu sau bordo îți pot da o mână de ajutor. Până la urmă, contează să te simți bine.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!