Poartă blugii în acest fel și nu vei arăta niciodată ieftin și plictisitor! 7 idei pentru femei 40+

Blugii au fost și vor rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară universală, confortabilă, practică și stilată, care se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă și siluetă. Dar pe cât sunt de universali, pe atât sunt de comuni.

Ne-am obișnuit într-atât de mult cu acest articol vestimentar, încât el a devenit monoton. Dar totul e în mâinile tale. Cu puțin entuziasm, curaj și inspirație, ținuta ta poate înflori în noi culori. Hai să vedem cum poți face acest lucru.

Ținute cu blugi și cămașă

O cămașă albă îți poate transforma ținuta complet. Impresia neserioasă și degajată dată de blugi poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși, care te va ajuta să arăți strict, elegant și stilat. Evită blugii prea strânși pe picior și alege cămăși simple, clasice, imaculate, fără inserții și broderii.

Ținute cu blugi rupți

O femeie poate fi stilată și elegantă chiar și atunci când poartă o ținută casual cu blugi rupți. Ba mai mult, o astfel de ținută adaugă îndrăzneală și expresivitate imaginii tale. Aceștia pot fi purtați cu o cămașă albă, un tricou, un cardigan, o jachetă și chiar cu un sacou. Moda astăzi este mai puțin exigentă ca înainte. Până la urmă, contează să te simți bine, iar stilul să-ți reflecte personalitatea.

Ținute cu blugi și cardigan

Blugii capătă o nouă viață când sunt asociați cu un cardigan. De regulă, cardiganele scurte se potrivesc de minune femeilor subțiri, iar cele lungi femeilor plinuțe. Dar regulile sunt făcute ca să fie încălcate. Și nu uita să ții cont de culori. Contrastele împrospătează imaginea oricărei femei.

Set blugi și tricou damă

Cămașa albă poate fi înlocuită cu un tricou alb. Această ținută este mai degajată și trebuie completată cu accesorii și pantofi cu toc înalt, ca imaginea să nu arate ieftin și plictisitor. Prin urmare, înarmează-te cu ochelari, bijuterii și poșetă.

Blugi și bluză

Dacă te poți lăuda cu o siluetă frumoasă, un model de blugi înguști, îmbinați cu o bluză din țesături fine și o pereche de pantofi nud, cu toc înalt – e tot de ce ai nevoie pentru a arăta impecabil.

Blugi și pulover

Blugii pot fi asociați cu un pulover delicat din țesături fine. O astfel de ținută va adăuga prospețime și rafinament imaginii tale. Dar nu uita de tocuri pentru a adăuga o notă de îndrăzneală.

Blugi cu fante

 

Acest model îmbină stilul clasic cu stilul ultra modern. Dacă vrei să atragi privirile nedumerite sau pline de admirație ale celor din jur – e ceea de ce ai nevoie. Deși modelul nu este unul ordinar, acesta arată cât se poate de armonios și ne agasant, chiar și pe femei trecute de 40 de ani.

Citește și: Ai împlinit 40 de ani? E vremea să-ți etalezi rafinamentul – 15 ținute stilate pentru femei 40+