Poartă blugii corect: 5 greșeli pe care le facem când alegem blugii!

Blugii sunt un fel de simbol al democrației, haine pe care le poartă toată lumea, care pot fi purtate indiferent de context și de care nimeni nu se poate lipsi. E greu de imaginat o garderobă modernă fără blugi. Blugii sunt practici, universali și stilați. Dar cum să găsești un model care să-ți etaleze rafinamentul? Iată 5 greșeli pe care trebuie să le eviți.

1. Blugii cu talie joasă

Blugii cu talie joasă nu mai sunt actuali din 2005. Astăzi, acest articol vestimentar arată deplasat și lipsit de gust. Iar pe deasupra, denaturează silueta unei femei. Abdomenul devine lung și masiv, picioarele scurte, șoldurile generoase, iar gleznele teribil de subțiri.

Un astfel de model arată bine numai pe femeile cu trunchi scurt și picioare lungi, trăsături cu care nu orice doamnă se pot lăuda. Problema e că multe femei nu înțeleg diferența dintre talia joasă și talia medie. Iată cum să le diferențiezi. Și nu uita că indiferent de siluetă, cel mai avantajos model sunt blugii cu talie înaltă.

2. Blugii largi

Blugii largi ascund lungimea picioarelor și te fac să pari mai scundă. Există fasoane moderne, care te avantajează mai mult. De exemplu, blugii skinny, blugii banană, blugii cu vedere la gleznă sau blugii boyfriend.

Alege un model cu talie înaltă, nici strâmți, dar nici largi. Un astfel de model ascunde defectele, dar nu îți omoară feminitatea. Iar dacă au lungimea 7/8, ținuta va arăta și mai grațios.

3. Blugii cu manșete

Multe femei încă îi mai poartă, dar nu uita că orice garnitură de pânză creează o linie orizontală suplimentară, care taie imaginea și face picioarele să arate mai scurte. Efectul se face simțit chiar dacă ai picioare lungi și subțiri.

Nu uita că orice linie verticală face picioarele mai lungi. Prin urmare, blugii trebuie să fie monocromi, fără inserții. Deci dacă ești scundă și plinuță, gândește-te bine înainte să îmbraci acești pantaloni.

4. Blugii întinși

Nu purta blugi întinși. Vezi pe etichetă procentul de elastan, lycra sau spandex. El nu trebuie să fie mai mare de 3%. Blugii întinși încă nu au întinerit pe nimeni. Din contra, arată bătrânesc și neîngrijit. Alege modele cu vedere la gleznă.

Apropo, dacă blugii ți se par strâmți, nu te grăbi să renunți la ei. Blugii conțin elastan și cu timpul vor deveni mai largi. Deci dacă blugii te strâng puțin în talie, să știi că peste o săptămână vor fi ok.

5. Blugii cu buzunare mari

Buzunarele mici îți fac fundul mai mare, iar buzunarele mari îl fac mai mic. Cu cât distanța dintre buzunare este mai mare, cu atât șoldurile par mai late.

Prin urmare, dacă ai șolduri generoase, încearcă să eviți blugii cu buzunare distanțate unul de altul, iar dacă ai șolduri înguste, aceste modele sunt ceea de ce ai nevoie pentru a adăuga volum fundului tău.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!