Pixie pentru doamnele 50+: 10 variante ale acestei tunsori ultramoderne

Tunsorile scurte sunt la modă în acest an pentru toate vârstele. Una dintre cele mai moderne este pixie, cu toate variantele ei și are un efect minunat în cazul femeilor trecute de 50 de ani.

Spre deosebire de tunsoarea scurtă clasică, cu care ne-am obișnuit să vedem femeile de această vârstă, pixie este mult mai stilată și mai feminină.

Cu vârsta, părul devine mai subțire și mai fragil. Dacă toată viața ai avut păr lung, după 50 de ani cel mai probabil vei fi nevoită să renunți la lungime. Pixie îți va face părul să arate mai viguros și mai sănătos, o să-ți adauge volum și strălucire.

Această tunsoare va transforma podoaba capilară indiferent de tipul acesteia. Un frizer adevărat poate să aleagă varianta potrivită de pixie în funcție de cât de subțire, des, drept sau ondulat este părul.

Pixie se alege și în funcție de forma feței. Astfel hairstilistul îți poate propune varianta clasică sau una asimetrică, alungită sau texturată.

Încă un avantaj al tunsorii pixie în acest sezon este faptul că se pupă foarte bine cu părul încărunțit. În general, părul gri este la modă în ultimii ani, chiar și printre tinere, așa că femeile 50+ sunt avantajate în acest sens. Tot de ce poți avea nevoie este o tonare suplimentară, care să-ți facă nuanța mai fresh și poate mai uniformă.

Faptul că pixie este o tunsoare modernă le ajută pe femei să întinerească vizual cu cel puțin 5-10 ani.

Având această tunsoare și adăugând câteva accesorii stilate precum ochelarii și eșarfa, poți obține un look ultramodern și stilat.

Varianta texturată și puțin mai rebelă de pixie arată cam așa, iar nuanța liliachie în păr definește stilul și oferă o doză de originalitate.