Pixie-bob: tunsoarea care a întinerit sute de femei!

Moda pentru pixie a renăscut la mijlocul anilor ’50, după lansarea filmului “Roman Holiday” cu Audrey Hepburn în rolul principal, când fiecare a doua femeie a început să poarte o astfel de tunsoare.

Tunsoarea este practică, comodă și versatilă, fiind opțiunea perfectă dacă vrei să arăți neobișnuit, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii. Nu e de mirare că frizura pixie e populară până în prezent.

Tunsoarea pixie bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Pixie-bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsoarea pixie cut

Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, atât pe blonde, cât și pe brunete. Iar cât de bine arată pe femeile cu păr cărunt. Pixie e o tunsoare modernă, numai bună pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

Tunsoarea pixie asimetrică

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Volumul pe creștet și la rădăcini, bretonul alungit, tranzițiile neglijente – toate acestea fac din pixie o tunsoare perfectă pentru o femeie contemporană.

Tunsori pixie pentru păr rar

Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală și rafinament imaginii tale. Unele femei consideră această tunsoare prea masculină, dar se înșală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

Tunsori pixie păr mediu

Tunsoarea întinerește, nivelează conturul feței, adaugă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

Tunsori pixie păr scurt

În varianta clasică, pixie este o tunsoare pentru păr scurt, cu șuvițe scurte la tâmple și la ceafă, breton asimetric și șuvițe lungi pe creștet.

Citește și: Nu există femei urâte: Un stilist din Letonia își transformă clientele în adevărate regine!