Pixie-bob: câteva idei cu efect de întinerire, pentru femeile 40+

De îndată ce viața unei femei suferă schimbări interioare, ea vrea să se schimbe și exterior. Astfel  multe din ele ajung la concluzia că trebuie să-și schimbe coafura cât mai curând posibil. Anul acesta, tunsorile scurte sunt extrem de populare, însă pentru care nu toate femeile sunt pregătite. Stiliștii sugerează să acorde o atenție la o tunsoare pixie-bob care va depăși toate așteptările.

Beneficiile tunsorii

Această tunsoare are multe avantaje care nu pot fi ignorate. Aranjarea nu necesită timp și arată întotdeauna elegant;

Vă permite să arătați mereu modern și la modă. Are un efect de întinerire, care este un avantaj clar pentru femeile de peste 40 de ani;

Ușor poate fi schimbat aspectul datorită firelor nu foarte lungi. Straturile de păr vă permit să ascundeți mai multe modificări ale vârstei;

Alegerea corectă a tunsorii

Atunci când alegeți o tunsoare, ar trebui să acordați atenție lungimii buclelor și forma feței, precum și structura părului:

Pentru cei cu fețele rotunde, ar trebui să se acorde atenție opțiunilor cu breton lung. Versiunea clasică este perfectă pentru femeile mai zvelte.

Pentru părul subțire, alegeți opțiunea gradată, dar dacă aveți un păr gros, atunci orice opțiune vi se potrivește.

Pentru un aspect mai modern, alegeți o culoare la modă care o să vă ofere un aspect și mai atrăgător.

Pixie-bob merge bine pentru femeile de peste 40 de ani, le permite să se transforme frumos și să arate mai fresh și mai tinere și, cel mai important, elegant. Deci, dacă sunteți gata să experimentați, atunci nu ezitați să decideți asupra acestei tunsoari și să vă schimbați complet imaginea.