Pentru femeile de afaceri: 4 tunsori care vor oferi autoritate

Tunsorile sunt relevante și potrivite pentru femei dacă sunt alese corect și scot în evidență frumusețea femeii. Astăzi vă voi spune despre 4, cele mai populare tunsori care nu își pierd relevanța, tunsori care se pot potrivi oricărei femei

1.Carre
O, această tunsoare! Pentru mulți, această frizură a devenit deja ca un meme: se observă că, odată ce o femeie divorțează își face această tunsoare. Dar este adevărat, tunsoarea este frumoasă și simplă în același timp: se poate face cu părul scurt și mediu. Este unică prin faptul că nu necesită prea multă aranjare. Este suficient să se usuce pur și simplu părul și să se fixeze puțin cu fixativ, iar imaginea unei femei de afaceri este garantată.

2.Bob
Un fel de Carre, doar că un pic mai sofisticat. Volumul pe partea superioară a capului va crea densitatea necesară pentru părul fin, iar firele alungite vor crea feminitate. Cu o astfel de tunsoare, nu puteți merge doar la serviciu, ci și la restaurant, spre exemplu.

3.Pixie
O tunsoare simplă și potrivită pentru femeile de toate vârstele și suficient de curajoase: nu fiecare dintre noi îndrăznește să poarte păr ultra-scurt și chiar cu urechile descoperite. Cu toate acestea, o astfel de tunsoare va crea o imagine fresh. Kristen Stewart, Emma Watson, Audrey Tautou, poartă doar pixie.

4.Cascadă
O tunsoare feminină, cea mai potrivită pentru femeile cu părul ondulat. O astfel de tunsoare va crea volumul  chiar de la rădăcini, iar valurile vor accentua dexteritatea. Se remarcă prin faptul că este potrivită pentru femeile de orice tip și pentru orice lungime a părului.