Pentru femeile 50+: 5 variante de tunsori cu efect de întinerire!

Astăzi, stiliștii oferă multe tipuri de tunsori care sunt ideale pentru femeile din categoria de vârstă peste 50 de ani și le ajută să arate spectaculoase și moderne. În acest material veți afla cum să alegeți tunsoarea potrivită pentru voi.

Caracteristici de selecție
Este de remarcat faptul că aspectul ideal este determinat nu numai de o tunsoare elegantă, ci și de modul în care femeia se îmbracă.

În 2020-2021, stiliștii propun să se bazeze pe coafuri cu tranziții netede, capete rupte sau asimetrie.

În general se spune faptul că tunsorile scurte au un efect de întinerire. Și într-adevăr este așa. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că sunt extrem de populare în rândul femeilor în vârstă, care privesc tendințele modei.

În acest sezon practic nu aveți limite. Alegeți un pixie sau un bob ultra-scurt, precum și tunsori asimetrici care vă vor reîmprospăta aspectul.

Dacă vorbim despre pixie, atunci această tunsoare oferă o gamă mare de modalități de aranjare. Îl puteți purta într-un stil clasic sau să îl pieptănați cu îndrăzneală.

Pixie
Pixie este încă în topul coafurilor anti-îmbătrânire. Această tunsoare presupune prezența unor vârfuri de păr inegale. Va fi o soluție excelentă pentru femeile îndrăznețe, cărora le place să fie în centrul atenției.

Garson
Dacă doriți să reduceți câțiva ani cel puțin vizual, atunci garsonul este cea mai de succes opțiune pentru voi. Și, în ciuda faptului că este obișnuit să atribuiți epitetul „băiețel” unei astfel de tunsori, ea adaugă mult farmec persoanei care îl poartă. Mai mult, la fel ca pixie, nu se limitează în ceea ce privește stilul și aranjarea.

Carre
Una dintre cele mai versatile opțiuni și nu numai pentru doamnele mai în vârstă. Tunsoarea arată grozav și pentru fetele tinere.

Dacă vorbim exclusiv despre un carre pentru femeile peste 50 de ani, atunci este recomandat să acordați preferință unei variante scurtate sau alungite. Coafurile cu breton sau bob sunt, de asemenea, luate drept o soluție bună.

Cascadă
Dacă vreți nu numai să întineriți prin coafură, ci și să oferiți aspectului o parte de finețe, atunci cascada este soluția optimă. O astfel de tunsoare corectează forma feței, ajută și la aranjarea buclelor haotice.

Bob
Bobul simplu, relaxat și chiar ușor jucăuș își va întineri, fără îndoială, proprietarul. Există multe opțiuni pentru această coafură și aproape toate sunt ideale pentru femeile de vârsta elegantă. Prin urmare, este puțin probabil să greșiți în alegere. În plus, bobul nu necesită îngrijire specială, o astfel de coafură este destul de simplă și rapidă de coafat.