Pentru femei gingașe și frumoase: 30 de modele de unghii care îți vor sublinia feminitatea!

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, unghiile în tonuri delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze feminitatea. Dar ce nuanțe să alegi și de unde să începi ca să nu dai greș? Iată 30 de modele de unghii care îți vor da o mână de ajutor.

Modele unghii nud cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu nuanțe gingașe de roz.

Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii alb lăptos

Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu.

Experiența arată că o manichiură albă, cu finisaj lucios, este mai expresivă decât pare la prima vedere, indiferent dacă vorbim de unghii pătrate, rotunde sau ovale. Iar dacă vrei să arate și mai expresiv, bineînțeles că trebuie să apelezi la sclipici.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de natural.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate sau cu diferite modele.

Modele unghii roșii cu alb

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat și face pereche minunată cu roșul. Deși, în aparență, albul ar trebui să dilueze zelul unghiilor roșii, în practică, albul face roșul să arate și mai spectaculos, datorită jocului de contraste. Iar dacă completezi manichiura cu diferite modele, unghiile vor părea mai lungi și vor arăta și mai impresionant.

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure pe sine.

Modele de unghii roz cu gri

Tonurile sofisticate de gri sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la gri ca la o nuanță nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura gri poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect. De exemplu, culoarea gri poate fi diluată cu roz pentru a crea modele fine și sofisticate, care să-ți reflecte personalitatea.

Modele de unghii albastru închis

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu finisaj mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat. Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu modele abstracte arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele unghii mate 2021

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Un finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Modele unghii pătrate cu gel

Unghiile scurte pot fi la fel de elegante și feminine ca unghiile lungi, pentru că nu contează mărimea, ci designul lor. Dacă știi să asociezi corect texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș. Mai ales că pe unghii mici, abstracțiile arată minimalist, iar minimalismul este din nou în vogă.

Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu degeaba spunem că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Citește și: Cum să fii o Lady la 50 de ani? 5 reguli de care trebuie să țină cont fiecare femeie!