Pentru cele mai gingașe unghii: 19+ idei moderne de manichiură în nuanțe deschise

Pentru o manichiură gingașă și feminină, elegantă și rafinată, bineînțeles, nuanțele deschise sunt cele mai recomandate. Psihologii spun că acestea sunt capabile să binedispună. Nuanțele nude și pastelate calmează și contribuie la crearea unei stări emoționale echilibrate.

Dacă ești amatoarea acestui tip de manichiură, am pregătit pentru tine câteva dintre cele mai actuale modele, selectate de la cei mai iscusiți specialiști în nail art.

Aceste nuanțe gingașe sunt potrivite pentru femeile care nu vor să atragă prea multă atenție asupra lor, care iubesc naturalețea și armonia în toate.

Asta nu înseamnă însă că manichiura în nuanțe deschise este plictisitoare. Poți înfrumuseța o astfel de manichiură cu diverse decorațiuni și desene.

Nuanțele pastelate se asociază foarte bine cu alte detalii mai atractive, precum sclipiciul, pietricelele sau desenele în culori accentuate.

În ultimii ani, în vogă este manichiura mată. În nuanțele nude și cu decorațiuni strălucitoare aceasta arată spectaculos.

Nuanțele de liliachiu pastelat sunt acum în vogă, așa că trebuie neapărat să le încerci. Ele oferă o doză în plus de rafinament și eleganță.

Motivele florale se transformă în acest sezon. Optează pentru flori și frunzulițe într-o singură culoare.  Ies compoziții mult mai echilibrate și mai gingașe.

Nu te teme să combini prea multe culori. În cazul nuanțelor deschise și pastelate totul va părea armonios, nu riști să aglomerezi designul.

Cu siguranță, din această selecție ai găsit câteva variante care ți-au plăcut. Tu în general, ce fel de nuanțe preferi atunci când îți alegi designul manichiurii? Scrie în comentarii. Data viitoare vom pregăti un articol cu unghii în nuanțele tale preferate.