Părul subțire și rar: 5 stiluri care te vor face mai tânără

E greu să lupți cu părul subțire și rar. Vrei nu vrei, el nu va deveni mai dens. Dar asta nu înseamnă că nu-i poți da volum. O tunsoare bună va corecta acest neajuns. Iată 5 tunsori care adaugă volum părului și sunt numai bune pentru păr subțire și rar.

1. Tunsoarea bob asimetric

Coafura bob se descurcă excelent cu volumul. Aranjarea stratificată, cu fire lungi în față și scurte la spate, compensează insuficiența volumului și nivelează conturul feței. Iar aspectul neglijent al șuvițelor, care sunt aranjate în trepte, le face mai groase și mai dense din punct de vedere vizual.

2. Tunsoarea pixie-bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

3. Tunsoarea cascadă păr mediu

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de expresie, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. Tunsoarea te va ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

4. Tunsoarea carre cu breton filat

Dacă vrei să ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea în trepte va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței. Efectul este și mai pronunțat dacă îți faci varianta cu breton filat.

5. Tunsoarea bob mediu în scări

Îți sugerăm să atragi atenția și la tunsoarea bob mediu în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Citește și: Cum să NU îți vopsești părul: 7 nuanțe de păr care îmbătrânesc!